Volgende stamtafel:


Contact - Heeft u interesse?

Contact - Heeft u interesse?

... neem dan gewoon contact met ons op. Gebruik gewoon dit contactformulier. Contactformulier.

Deelnemers aan de stamtafel

Deelnemers aan de stamtafel

Wie komt er naar de stamtafel? Hoe oud zijn de deelnemers en waar komen ze vandaan. Antwoorden op onze info pagina Deelnemers.

Statistieken stamtafel

Statistieken stamtafel

Hoeveel bezoekers komen er naar de stamtafel? Hoeveel mannen of vrouwen? Antwoorden op onze info pagina Statistieken.

Stamtafel Help - Stamtafel FAQs

We beantwoorden veel vragen over de stamtafel op onze infopagina. Let op: Onze help/FAQ sectie is alleen beschikbaar in het Duits! Stamtafel Help - Stamtafel FAQs.

De stamtafel is een gendervrije zone

De stamtafel is een gendervrije zone

Iedereen is hier welkom - ongeacht tot welk geslacht je je voelt behoren, wat je seksuele voorkeur is of welke weg je in je leven bewandelt. Iedereen heeft gelijke rechten en neemt op gelijke voet deel. Meer informatie op onze infopagina Geslachtsvrije zone.

Vaste tafel kalender / vaste tafel data:

FAQ - Algemeen

Wat is jullie gemiddelde leeftijd?

We publiceren de huidige gemiddelde leeftijd op onze statistiekenpagina.

Let op:
 • Niet alle bezoekers hebben hun leeftijd opgegeven.
 • We registreren alleen het geboortejaar en berekenen daaruit de leeftijd.
 • Deze waarden zijn alleen bedoeld als een ruwe richtlijn.
 • Iedere bezoeker ouder dan 18 jaar is welkom.


Hoeveel bezoekers komen er aan de stamtafel? Hoeveel vrouwen en mannen?

Je kunt bezoekersstatistieken vinden in onze kroniek of op onze statistiekenwebsite.

Kan ik mensen die ik ken bij jullie ontmoeten?

Dat is theoretisch mogelijk.

Maar waarom zit die persoon die je kent aan onze stamtafel? Waarschijnlijk om dezelfde reden als jij.

Wat nu?

Jullie zullen elkaar waarschijnlijk eerst vreemd aankijken. Het beste is om over jullie interesses te praten en af te spreken dat alles wat aan de stamtafel besproken wordt, daar blijft en geen gespreksonderwerp wordt op het werk of onder vrienden. Beide partijen zijn hier zeker in geïnteresseerd. Dus wees niet bang! Kom gewoon langs voor een praatje.


  Ik ontmoet iemand van de stamtafel met familie, collega's op het werk of kennissen.

  Geef alsjeblieft geen informatie vrij die je over een lid aan de stamtafel hebt geleerd - of het nu privé of professioneel is.

  Vermijd ook ongewenste uitstapjes door geen toespelingen te maken op BDSM of de stamtafel als je toevallig een stamtafellid ontmoet in het gezelschap van collega's, familie, vrienden of kennissen. Houd je alsjeblieft aan deze regels.


   Kan ik bij jullie een gewillige slaaf, meesteres of meester vinden?

   Heel belangrijk: De stamtafel is geen datingservice!

   Het is mogelijk dat je hier iemand ontmoet en dat jullie geïnteresseerd zijn in elkaar - dat is helemaal prima.

   Maar vergeet niet:
   • De vrouwelijke deelnemers aan onze stamtafel zijn zeker geen 'fair game'.
   • Een nee betekent hier ook een nee!
   • Flirten is toegestaan - maar elkaar niet versieren!
   • Als je een interessant persoon ontmoet en er ontstaat een relatie tussen jullie, dan ben je zelf verantwoordelijk voor alles wat er tussen jullie gebeurt.


   Noch de organisatoren van de stamtafel, noch de deelnemers aan de stamtafel die er niet bij betrokken zijn, kunnen hiervoor verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld.


    Ik ben een professionele dominatrix. Mag ik erbij komen zitten?

    Dames en heren uit de professionele industrie zijn van harte uitgenodigd om lid te worden van de stamtafel. Houd er echter rekening mee dat de stamtafel niet bedoeld is om actief op zoek te gaan naar nieuwe solvabele klanten.


     Word ik overspoeld met te veel berichten van de nieuwsdistributielijst?

     In de regel worden slechts één of twee e-mails per week of om de twee weken via deze lijst verspreid - afhankelijk van komende afspraken of de behoefte aan discussie.


      Maken jullie deel uit van een community of hebben jullie een overkoepelende organisatie?

      Nee, deze stamtafel staat los van enige gemeenschap of BDSM-scene website (behalve onze eigen homepage). We hebben geen overkoepelende organisatie en zijn ook niet aangesloten bij een vereniging. We maken gewoon deel uit van de BDSM-scene in Duitsland.

      We zijn een actief lid van het BDSM-netwerk Münster en Münsterland, dat mede tot stand is gekomen door het tafelwerk van onze stamgasten.

      De BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de) is hier een grote uitzondering. Wij zijn sinds augustus 2016 bedrijfslid van de BVSM e.V. en netwerken met andere stamtafels in heel Duitsland. Sinds eind 2021 bestaat de BVSM e.V. echter niet meer. Noch een website, noch een e-mailadres zijn beschikbaar.

      Hoewel we aanwezig zijn op verschillende BDSM/fetish/erotische websites en onszelf daar vertegenwoordigen, zijn we niet onderworpen aan enige externe regelgeving over hoe we ons als stamtafel moeten gedragen of hoe we ons moeten gedragen. We zijn 100% onafhankelijk en zullen dat ook blijven.

      Het is geen vereiste om geregistreerd te zijn op een externe BDSM/fetish/erotische website.


       Moet ik kosten maken? Zo ja, welke?

       We zijn geen club en willen dat ook niet worden.

       Deelname aan de stamtafel is en blijft gratis. Er zijn geen maandelijkse of andere verplichte betalingen.

       Er kan echter niet verwacht worden dat het bestuur van de stamtafel de gezamenlijk besloten kosten alleen zal financieren. Dit soort uitgaven moeten door alle stamtafeldeelnemers worden gedragen. Daarom is er een donatiebox beschikbaar. Hoewel deelname vrijwillig is, wordt het toch op prijs gesteld.

       De gemeenschappelijke kosten kunnen bijvoorbeeld reclamekosten of kleine geschenken zijn. De beslissing over dergelijke kosten wordt democratisch genomen. Kosten worden alleen gemaakt als je iets te drinken of te eten bestelt. Iedereen draagt deze kosten zelf. Er is geen consumptieverplichting of minimumconsumptie van de locatiehouder.

       Transparantie is belangrijk voor ons. Het kasboek van de stamtafel over inkomsten en uitgaven kun je downloaden via een link in de reguliere infomail.


        Wie zijn de ontvangers van e-mails die zijn verzonden naar stammtisch@bdsm-muenster.com?

        Ontvangers van stammtisch@bdsm-muenster.com zijn Sven & Tobias (Stammtisch management) - en geen andere personen.

        Wij bieden iedere geïnteresseerde een afgeschermde ruimte. Waarom zouden we een e-mailadres publiceren als de privégegevens van de afzender vervolgens naar alle deelnemers aan de stamtafel worden gestuurd? Dat heeft geen zin, dat doen we niet! De gegevensbescherming van onze leden is erg belangrijk voor ons!

        Mis ik iets als ik niet deelneem aan de stamtafel?

        Ja, zeker weten!

        Als je niet deelneemt aan de stamtafel, mis je spannende avonden en interessante discussies. Actieve deelname aan de stamtafel is de beste manier om erachter te komen wie er echt geïnteresseerd is. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat onze leden actief en betrokken zijn.

        Wat voor ons telt is actieve, echte deelname aan de stamtafel.


         Wettelijke kennisgeving

         In het verleden zijn er helaas gevallen geweest waarin mensen bij ons verbleven die regelmatig contact hadden met het Openbaar Ministerie, de politie, rechtbanken etc. en daardoor verschillende gevangenissen van binnenuit kenden. We kwamen hier echter pas achteraf of pas heel laat achter, bijvoorbeeld door persoonlijke gesprekken of openbare berichtgeving.

         De BDSM stamtafel Münster und Münsterland is geen aanspreekpunt voor mensen die in het verleden of op dit moment veroordeeld zijn voor strafbare feiten, zoals moord, verkrachting, seksuele handelingen met minderjarigen en dergelijke.

         De stamtafelleiding distantieert zich uitdrukkelijk van dergelijke personen.

         Mocht de stamtafelleiding op de hoogte komen van een dergelijk geval waarbij een lid of belanghebbende betrokken is, dan wordt deze persoon onmiddellijk van de stamtafel uitgesloten.

         We controleren echter niet vooraf of een geïnteresseerde een overeenkomstig strafblad heeft. Dit gaat ook niet over snelheidsovertredingen en/of punten in Flensburg.

         We weten dat dit onderwerp gevoelig ligt en niet erg leuk is, zelfs erg beangstigend (de mensen die in de scene rondhangen...). We moesten en moeten ermee leren omgaan. Er is echter geen plaats voor zulke mensen aan onze stamtafel en we hebben een duidelijke mening over dit onderwerp. Er is hier sprake van nultolerantie.

         Nieuwe geïnteresseerden zijn echter van harte welkom aan de stamtafel! We moeten de andere deelnemers aan de stamtafel beschermen en hen een veilige ruimte bieden. We behandelen dit onderwerp openlijk en bieden iedereen een veilige ruimte.

         We moeten echter vooraf duidelijke informatie en communicatie geven.


          Stamtafel en corona

          De coronapandemie beïnvloedt ons dagelijks leven en ook het leven aan de stamtafel.

          We raden alle bezoekers en geïnteresseerden aan zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. We hebben er begrip voor als iemand om gezondheidsredenen, zoals een intolerantie, niet gevaccineerd kan worden. Er zijn nu talloze aanbiedingen van artsen en vaccinatiecentra om je tegen het virus te laten vaccineren.


           Welke talen worden er gesproken aan de stamtafel?

           We spreken Duits aan de stamtafel. Helaas kunnen we geen andere talen ondersteunen, hoewel onze website grotendeels meertalig is.
            FAQ - De eerste keer ...

            Ik ben nog nooit bij een BDSM stamtafel geweest ...

            Kom dan binnen! Voor iedereen is het de eerste keer.

            Als je vooraf met iemand wilt praten, neem dan per e-mail contact op met de organisator van de stamtafel.

            Kunnen koppels ook deelnemen aan de stamtafel?

            Natuurlijk, kom binnen! We verwelkomen stellen van elk sterrenbeeld en maken geen onderscheid naar geslacht.


             Ik ben bang dat de anderen al meer weten dan ik...

             In principe is er niet één persoon in de BDSM/fetish scene die alles weet. Er zijn altijd wel experts die dat beweren, maar dat is onzin.

             Als je je neigingen ontdekt of begint met BDSM, sta je aan het begin van je BDSM-carrière. Het is volkomen normaal om veel vragen te hebben. Als je vragen hebt, kom dan naar de stamtafel en praat met de bezoekers.

             Alleen mensen die praten kunnen geholpen worden!


              Ik heb een vraag over de stamtafel ...

              Als je vragen hebt, stuur dan een korte e-mail naar het management van de stamtafel.

              We kijken ernaar uit om je vragen te beantwoorden. We zijn niet alwetend, maar we zullen ons best doen om je te helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

              Ik heb ongewone neigingen en voorkeuren voor outfits...

              Transgenders en kledingfetisjisten mogen natuurlijk
              • natuurlijk deelnemen aan de stamtafel, net als iedereen. Houd er echter rekening mee dat je hier in de minderheid bent.
              • Kijk goed naar de vragen over het onderwerp 'outfits'. Sletterige of slonzige outfits worden hier afgekeurd, omdat we geen stress willen met de exploitant van de locatie.
              • Als je het niet zeker weet, kom dan ongestyled in alledaagse kleding zonder je fetisjkleren.
              • Als je (biologisch mannelijk) in vrouwenkleding wilt verschijnen en niet zeker weet of je outfit geschikt is, stuur dan een paar dagen van tevoren foto's van jezelf in je outfit naar het management van de stamtafel. We willen ongepaste momenten in onze locatie voorkomen en stress met de locatie-exploitant vermijden.
              Maar maak je geen zorgen: we hechten veel waarde aan tolerantie en acceptatie aan de stamtafel. We kijken niemand verkeerd of negatief aan alleen omdat hij of zij een andere levensstijl of bepaalde kledingvoorkeuren heeft. We verwachten hier een normale houding.

              "Elke Jeck is anders."

              Daar draait het om bij onze stamtafel!

              Mensen met ongewone fantasieën, neigingen en seksuele voorkeuren zijn welkom om deel te nemen aan de stamtafel.

              Mensen die zich bezighouden met strafbare feiten zoals mensenhandel zijn echter uitgesloten.

              Onze BDSM is (meta)consensueel en sluit strafbare feiten expliciet uit. We behouden ons het recht voor om deelnemers uit te sluiten indien nodig.

              Als bekend wordt dat een deelnemer al veroordeeld is voor (ernstige) strafbare feiten, kunnen we hem of haar uitsluiten van de stamtafel. De beslissing hierover wordt besproken en genomen binnen het management van de stamtafel.


               Wat moet ik meenemen naar de stamtafel?

               Een goed gevoel voor humor is belangrijk, want BDSM kan heel humoristisch zijn en is niet altijd bloedserieus.

               Je moet ook leuke gespreksonderwerpen hebben.

               Als je iets te drinken of te eten wilt bestellen, moet je ook wat geld bij je hebben.


                Waar kan ik me inschrijven als nieuwkomer?

                Neem contact op met de tafelleider van de stamgasten via ons contactformulier op

                Moet ik me registreren als ik bij jullie kom met een deelnemer aan een stamtafel?

                Nee, in dit geval is dat niet nodig. Laat de organisator ter plekke je voornaam en e-mailadres weten, zodat je alle informatie op tijd per e-mail ontvangt.
                 FAQ - Data

                 Waar kan ik de data van de bijeenkomsten vinden?

                 De officiële bronnen voor de stamtafels zijn de onderstaande websites, die rechtstreeks door het bestuur van de stamtafels worden onderhouden. Hoewel we ook proberen de data op andere websites en communities te publiceren, kunnen we niet garanderen dat externe websites 100% up-to-date zijn. We raden je daarom aan om alleen de genoemde websites te gebruiken.

                 Organiseren jullie regelmatig thema-avonden?

                 Op dit moment hebben we de volgende roulatie: We hebben twee thema-avonden, gevolgd door een thema-vrije avond. Dan hebben we weer twee thema-avonden, gevolgd door een thema-vrije avond, enzovoort.


                  Ik wil graag in een grote groep over een onderwerp praten.

                  Belangrijk om te weten: Laat ons meteen weten welk onderwerp je voorkeur heeft, zodat we het in onze agenda kunnen zetten. Onze onderwerpen zijn flexibel en kunnen in de toekomst worden verschoven. Jij kunt helpen onze agenda vorm te geven!


                   Moet ik elke stamtafel bijwonen?

                   Deelname aan de stamtafel is vrijwillig. Als je geen tijd of zin hebt, is dat geen probleem.

                   Het is echter belangrijk om te onthouden dat onze stamtafel leeft van haar leden, die ook naar de bijeenkomsten moeten komen. Het heeft weinig of geen zin om je aan te melden, een of twee keer te komen en dan een jaar lang niet te komen. In zo'n geval zien we dit als een gebrek aan interesse en schrappen we je van de lijst met stamgasten.

                   Als je om wat voor reden dan ook voor langere tijd niet naar de stamtafel kunt komen (bijv. vanwege revalidatie, een verblijf in een kuuroord, vakantie, een wereldreis of een BDSM-pauze), informeer dan de stamtafelleiding per e-mail of persoonlijk en laat weten hoe lang je verwacht afwezig te zijn.


                    Kan ik ook de tafels van andere stamgasten bezoeken?

                    Met plezier! Onze stamtafel is een van de vele in Duitsland. Je vindt een overzicht van de stamtafels in Münster op onze netwerkwebsite, waar je hieronder een link vindt:

                    Waarom organiseren jullie een stamtafel via webcam chat als jullie een echte stamtafel hebben?

                    Sinds de stamtafel in 2012 is opgericht, hebben we ons ten doel gesteld een echte stamtafel te zijn - geen virtuele. Tot begin 2020 was er echter nog geen pandemie met het coronavirus en dus ook geen lockdowns met sluiting van horecagelegenheden.

                    De coronavirus pandemie dwingt ons nu om opnieuw na te denken.

                    We hebben ons echter gerealiseerd dat onze vaste tafelgenoten ondanks de pandemie contact willen houden. We hebben besloten om de echte stamtafel tijdelijk om te schakelen naar een virtueel videoplatform. De videochat werkt heel goed en vereist alleen een computer of smartphone met internetverbinding.


                     Hoe kan ik deelnemen aan een videogesprek?

                     Om deel te nemen aan een videogesprek heb je een webcam met microfoon nodig en de URL naar de videochatruimte.

                     Je kunt een webcam online of offline kopen in veel elektronicawinkels. Goede webcams zijn al verkrijgbaar vanaf vijf euro en zoals zo vaak het geval is, zijn er geen bovengrenzen.

                     Het adres voor de webcamchat wordt alleen gecommuniceerd via interne WhatsApp-groepen of nieuwsbrieven.

                     De chat werkt het beste in de Chrome of Edge browser of met een app.

                     Houd er rekening mee dat we op deze avond geen technische ondersteuning kunnen bieden.


                      Hoe kom ik het beste met de auto bij de stamtafel?

                      Onze stamtafellocatie Mauritius ligt aan de Warendorfer Straße 71 in Münster. Als je met de auto komt, voer dan dit adres in je navigatiesysteem in. Als de stamtafel of een evenement op een andere locatie plaatsvindt, gebruik dan het adres op de evenementpagina.

                      Het duurt 10-15 minuten om een parkeerplaats te vinden. Je kunt direct langs de weg parkeren of in de zijstraten.

                      Voor een stressvrije reis met de auto raden we aan om te navigeren met NUNAV.
                       FAQ - Outfit

                       Wat moet ik dragen?

                       Draag comfortabele alledaagse kleding. We zijn niet op een BDSM-playparty of de Love Parade.


                        Kan ik kragen, kettingen of de O-vingerring bij jullie dragen?

                        Natuurlijk kun je die bij ons dragen! Als je je in het begin onzeker voelt, maak je dan geen zorgen!


                         Ik kom rechtstreeks van mijn werk en draag een zakelijke outfit.

                         Je bent welkom in deze outfit. Het is wel aan te raden om vooraf je naambadges of verwijzingen naar je werkgever te verwijderen.
                          FAQ - Lidmaatschap

                          Maken jullie onderscheid tussen geïnteresseerden en leden?

                          Ja.

                          Geïnteresseerden hebben een jaar de tijd om kennis te maken met onze stamtafel. Tijdens deze periode controleren we of er interesse is. Iedereen die de stamtafel in dit eerste jaar minstens vier keer heeft bezocht, wordt lid.

                          Stamtafelleden nemen regelmatig deel aan het leven van de stamtafel. Als een lid echter binnen een jaar niet meer aan de stamtafel komt, moeten we ervan uitgaan dat hij of zij geen interesse meer heeft.
                           FAQ - Uitschrijven van de stamtafel

                           Hoe kan ik me afmelden voor de stamtafel?

                           Stuur ons gewoon een e-mail via het onderstaande formulier of via het algemene e-mailadres. We zullen je dan in een aparte e-mail informeren over de opzegging en het verwijderen van je gegevens.                           FAQ - Gegevensverwerking / Gegevensbescherming / DSGVO

                           Welke gegevens worden van mij verzameld en hoe worden deze gebruikt?

                           We slaan de volgende gegevens op in onze ledenadministratie van de stamtafel:
                           • Je echte voornaam en e-mailadres zijn verplicht. We slaan bewust geen pseudoniemen of bijnamen op.
                           • Als je andere stamgegevens hebt ingevuld, zoals telefoonnummer, woonplaats, geboortejaar of relatiestatus, evenals je voorkeuren of BDSM-ervaring, dan is dit vrijwillige informatie die je aan ons hebt verstrekt via het contactformulier.
                           • Voor onze leeftijd- en locatiestatistieken zou het handig zijn als je ons je geboortejaar en je woonplaats, buurt en wijk kunt vertellen.
                           • We registreren ook statistische gegevens zoals de datum waarop je contact met ons opnam, je eerste bezoek aan onze stamtafel, de duur van je observatieperiode (deze waarde is dynamisch) en het tijdstip van je daadwerkelijke bezoek. De daadwerkelijke bezoeken aan de stamtafel worden geregistreerd voor het huidige jaar en de laatste twee jaar.
                           • We noteren ook of je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, lid bent van onze WhatsApp-groep of voor deze groep bent geoormerkt.
                           • We registreren ook of je je hebt ingeschreven voor een speciaal evenement.
                           Je kunt al deze gegevens op elk gewenst moment bekijken in je gebruikerslogin, die we speciaal voor dit doel hebben ingesteld. Wij sturen u uw persoonlijke toegangsgegevens wanneer u voor het eerst contact met ons opneemt.

                           Wat zijn webadressen met https://s.bdsm-muenster.com/... ?

                           We korten vaak lange internetadressen in, zoals links naar Google Maps of downloads. Hiervoor gebruiken we een korte URL-service onder het subdomein https://s.bdsm-muenster.com/. Hierdoor kunnen we ook bepalen of er op de link is geklikt. Onze korte URL service is gebaseerd op het self-hosted script van Yourls.


                            Welke gegevens worden verwerkt in de nieuwsbrief?

                            In onze reguliere nieuwsbrieven gebruiken we je e-mailadres, je voornaam en je individuele inlognaam voor de gebruikersinformatie van de stamtafel.


                             Waar worden de verzamelde gegevens opgeslagen?

                             We geven geen gegevens door aan derden of externe bedrijven.

                             Alle persoonlijke bezoekersgegevens worden opgeslagen in een mySQL-database. De database bevindt zich op een server in het datacenter in Dresden van de webhost Neue Medien Münnich, net als onze website. De nieuwsbrief wordt gemaakt met de software 'SuperMailer' en de database wordt lokaal opgeslagen bij de stamtafeladministratie. Daarnaast wordt er een back-up gemaakt op de bovengenoemde server.

                             Van de databases wordt minstens één keer per dag een back-up gemaakt en de back-upgegevens worden zeven dagen bewaard voordat ze worden verwijderd.

                             We bieden iedereen een beveiligde ruimte voor hun gegevens, persoonlijk op locatie. Houd er rekening mee dat we je directe contactgegevens niet doorgeven aan derden of andere deelnemers.


                              Wanneer worden mijn opgeslagen gegevens verwijderd?

                              We verwijderen je gegevens zodra je je registratie bij ons annuleert of na een jaar niet meer aan de stamtafel hebt deelgenomen. We informeren je in een aparte e-mail over het verwijderen van je gegevens.


                               Wat is de observatieperiode waar mensen het steeds over hebben?

                               Hoe kunnen organisatoren van stamtafels de interesse van geïnteresseerden bepalen en inschatten?

                               We stelden onszelf in het begin onder andere deze vragen. Het antwoord was simpel: de interesse van een bezoeker kan gemeten worden aan de hand van zijn aanwezigheid bij de stamtafel. Als iemand de stamtafel bezoekt, is hij geïnteresseerd. Elke deelnemer krijgt een individuele observatieperiode om te controleren of hij aan de stamtafel heeft deelgenomen. Wanneer de datum is bereikt, gebruiken we de bezoekersstatistieken om te controleren of de deelnemer daadwerkelijk aan de stamtafel heeft gezeten.

                               De datum ligt in de toekomst. Iedereen kan de datum van zijn individuele observatieperiode controleren in zijn persoonlijke login van de gebruikersinformatie van de stamtafel. De toegangsgegevens worden per e-mail verzonden.


                                Waar kan ik mijn opgeslagen gegevens bekijken?

                                We hebben hiervoor een aparte informatiewebsite gemaakt. U kunt inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. De toegangsgegevens worden verstrekt in de welkomstmail.

                                Wie is mijn contactpersoon voor vragen over gegevensverwerking, GDPR en dergelijke?

                                Als je dergelijke vragen hebt, neem dan rechtstreeks contact op met de tafelleider van de stamgasten.

                                Wie heeft toegang tot de gebruikersgegevens?

                                Alleen de betrokken persoon en het management van de stamtafel hebben toegang tot persoonlijke ledengegevens. Wij geven geen persoonlijke gegevens door aan derden. We houden ons strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.


                                 Ontvanger van de aanvraag via e-mail

                                 Het contactformulier stuurt alle inzendingen per e-mail naar stammtisch@bdsm-muenster.com. De e-mail wordt alleen verstuurd naar de administratie van de stamtafel.


                                  Waarom registreren we wie de stamtafel heeft bezocht en wanneer?

                                  De aanwezigheidsstatistieken stellen ons in staat om te registreren hoeveel mensen de stamtafel bezoeken en of een lid de stamtafel bezoekt na registratie.

                                  De stamtafel leeft door haar actieve leden die deelnemen aan het stamtafelleven ter plaatse. We hebben geen belangstellenden nodig die alleen e-mails lezen (virtuele leden). We zijn een echte stamtafel en hechten er veel waarde aan dat onze leden zich niet achter een computer verschuilen.


                                   Hoe veilig zijn de persoonlijke gegevens van deelnemers aan stamtafels en geïnteresseerden bij julli

                                   Gebruikersgegevens en wachtwoorden maken tegenwoordig net zo veel deel uit van het internet als Wikipedia, Google of Facebook.

                                   Iedere geïnteresseerde of stamtafelbezoeker krijgt van ons een eigen toegang tot Userinfo. Dit is een klein portaal waar persoonlijke gegevens bekeken kunnen worden. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor de organisatoren van de stamtafel en de betreffende persoon.

                                   Wij geven hierover transparante informatie. Inloggen gebeurt met een gebruikersnaam en een wachtwoord.

                                   De gebruikersnaam bestaat uit de voornaam van de persoon, een willekeurig getal van vijf cijfers en een speciaal teken. Dit zorgt ervoor dat de gebruikersnaam uniek is in het systeem.

                                   Het wachtwoord bestaat uit 15 tekens, waaronder hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens. De wachtwoorden worden opzettelijk willekeurig gegenereerd en worden uitsluitend voor onze service gebruikt. Om veiligheidsredenen worden de wachtwoorden opgeslagen als een wachtwoordhash met behulp van het algoritme PASSWORD_BCRYPT. PASSWORD_BCRYPT wordt gebruikt om nieuwe wachtwoord-hashes te genereren met het CRYPT_BLOWFISH algoritme. We hebben de kostenoptie ingesteld op 15 om de hash van het wachtwoord te berekenen. Het originele wachtwoord kan niet worden gelezen of herberekend uit de wachtwoordhashes in de database. Het wachtwoord kan alleen opnieuw worden toegewezen.

                                   Toegang tot de gebruikersinformatie is alleen mogelijk als de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn ingevoerd.

                                   Er wordt een sessiecookie aangemaakt om u aan te melden bij de gebruikersinfo. Deze wordt verwijderd zodra u de gebruikersinfo verlaat of het browservenster sluit.

                                   Als u een veilig wachtwoord nodig hebt, kunt u PassGenerator.de gebruiken.
                                    FAQ - RSS-feeds

                                    Wat zijn RSS-feeds?

                                    Een RSS-feed kan worden gebruikt om gestandaardiseerde informatie in XML-formaat te leveren. Gratis programma's voor elk besturingssysteem kunnen RSS-feeds lezen en evalueren.


                                     Welke programma's zijn geschikt voor het lezen van RSS-feeds?

                                     Er zijn talloze gratis programma's voor elk besturingssysteem die RSS-feeds kunnen lezen en analyseren. E-mailprogramma's zoals Microsoft Outlook of Thunderbird kunnen ook RSS-feeds lezen.
                                      Partners / Groepen                                      DarkSide stamtafel
                                      Altijd op de eerste zondag van de maand nodigt DarkSide u uit voor een stamtafelmiddag in Greven.

                                      www.darkside-ms.de

                                      Münster Touwverbinding
                                      Münster RopeConnection richt zich op mensen in en rond Münster die geïnteresseerd zijn in alles wat boeiend is.

                                      www.ropeconnection.de

                                      kcm Münster e.V.
                                      Homo Centrum Münster e.V.

                                      www.kcm-muenster.de

                                      BDSM Netwerk Münster
                                      Overzicht van alle actieve BDSM-groepen en stamtafels in Münster, die zich hebben verenigd in het BDSM Netwerk Münster.

                                      www.bdsm-netzwerk-muenster.de                                      DE | ARA | BGR | CHN | DNK | EN | EST | FIN | FRA | GRC | IDN | IT | JPN | KOR | LVA | LTU | NL | NOR | PL | PRT | BRA | ROU | RUS | SWE | SVK | SVN | ES | CZE | TUR | UKR | HUN | DeepL Translator