vKövetkező törzsasztal:


Kapcsolat - Érdekli az ajánlat?

Kapcsolat - Érdekli az ajánlat?

... akkor egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk. Csak használja ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot. Kapcsolatfelvételi űrlap.

A törzsasztal résztvevői

A törzsasztal résztvevői

Ki jön a Törzsvendégek asztala? Hány évesek a résztvevők és honnan származnak. Válaszok az információs oldalunkon Résztvevők.

Törzsvendégek asztala statisztikák

Törzsvendégek asztala statisztikák

Hány látogató érkezik a Törzsvendégek asztala? Hány férfi vagy nő? Válaszok az információs oldalunkon Statisztikák.

A Törzsasztal nemek nélküli zóna

A Törzsasztal nemek nélküli zóna

Itt mindenkit szívesen látunk - függetlenül attól, hogy melyik nemhez tartozónak érzi magát, milyen szexuális preferenciái vannak, vagy milyen életutat jár be. Mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik, és egyenrangúan vesz részt. További információ az információs oldalunkon Nemek nélküli zóna.

Törzsasztal naptár / törzsasztal dátumok:

GYIK - Általános

Mennyi az átlagéletkoruk?

Az aktuális átlagéletkort a statisztikai oldalunkon tesszük közzé.

Kérjük, vegye figyelembe:
 • Nem minden látogató adta meg az életkorát.
 • Mi csak a születési évet rögzítjük, és ebből számoljuk ki az életkort.
 • Ezek az értékek csak hozzávetőleges iránymutatást jelentenek.
 • Minden 18 év feletti látogatót szívesen látunk.


Hány látogató érkezik a törzsvendégek asztalához? Hány nő és hány férfi?

A látogatói statisztikákat a krónikánkban vagy a statisztikai honlapunkon találja.

Találkozhatok nálatok ismerősökkel?

Elméletileg lehetséges.

De miért ül ez az ismerősöd a törzsvendég asztalunknál? Valószínűleg ugyanazért, amiért te is.

És most mi lesz?

Először valószínűleg furcsán fognak egymásra nézni. A legjobb, ha beszéltek az érdeklődési körötökről, és megegyeztek abban, hogy mindaz, amit a törzsasztalnál megbeszéltek, ott marad, és nem lesz beszédtéma a munkahelyen vagy a barátok között. Ebben biztosan mindkét fél érdekelt. Szóval ne féljetek! Csak ugorj be egy kis beszélgetésre.


  Találkozom valakivel a törzsasztalról családtagokkal, munkatársakkal vagy ismerősökkel.

  Kérem, ne adjon ki semmilyen információt, amit a törzsasztal valamelyik tagjáról megtudott - legyen az magánéleti vagy szakmai jellegű.

  Kerülje el a nemkívánatos outingot azáltal is, hogy tartózkodik a BDSM-re vagy a Stammtischre való utalásoktól, ha véletlenül találkozik egy Stammtisch-taggal munkatársai, családtagjai, barátai vagy ismerősei társaságában. Kérjük, tartsa be ezeket a szabályokat.


   Találhatok nálad egy készséges rabszolgát, úrnőt vagy mestert?

   Nagyon fontos: A Stammtisch nem társkereső szolgáltatás!

   Lehetséges, hogy itt találkozol valakivel, és hogy érdekel benneteket egymás - ez teljesen rendben van.

   De ne feledd!
   • A Stammtischünk női résztvevői semmiképpen sem tisztességes játék.
   • A nem itt is nemet jelent!
   • Flörtölni szabad - de egymásra hajtani nem!
   • Ha megismerkedsz egy érdekes személlyel, és kapcsolat alakul ki köztetek, kizárólag ti vagytok felelősek mindenért, ami köztetek történik.


   Sem a törzsasztal szervezői, sem a nem érintett törzsasztal résztvevői nem tehetők felelőssé vagy vonhatók felelősségre ezért.


    Hivatásos domina vagyok. Csatlakozhatok hozzád?

    A hivatásos hölgyeket és urakat szeretettel meghívjuk a Stammtischbe. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a Stammtisch nem arra szolgál, hogy aktívan új fizetőképes ügyfeleket keressen.


     Túl sok üzenetet fogok kapni a hírelosztó listáról?

     Általában csak heti vagy kétheti egy-két e-mailt küldünk ezen a listán keresztül - a közelgő találkozóktól vagy a megbeszélések szükségességétől függően.


      Ön egy közösség tagja, vagy van egy ernyőszervezete?

      Nem, ez a törzsasztal független bármely közösségtől vagy BDSM szcéna honlapjától (kivéve a saját honlapunkat). Nincs ernyőszervezetünk, és nem is tartozunk semmilyen egyesülethez. Egyszerűen a németországi BDSM-szcéna részei vagyunk.

      Aktív tagjai vagyunk a münsteri és münsterlandi BDSM hálózatnak, amely részben a törzsasztalunk munkája révén jött létre.

      A BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de) itt egy nagy kivétel. A BVSM e.V.-nek 2016 augusztusa óta vagyunk testületi tagja, és Németország-szerte hálózatot alkotunk más törzsasztalokkal. A BVSM e.V. azonban 2021 vége óta már nem létezik. Sem weboldal, sem e-mail cím nem áll rendelkezésre.

      Bár jelen vagyunk különböző BDSM/fetish/erotikus weboldalakon, és ott képviseljük magunkat, nem vonatkoznak ránk semmilyen külső szabályozás arra vonatkozóan, hogy törzsasztalként hogyan kell viselkednünk, vagy hogyan kell viselkednünk. Mi 100%-ban függetlenek vagyunk és azok is maradunk.

      Nem követelmény a külső BDSM/fetish/erotikus weboldalakon való regisztráció.


       Lesznek-e költségeim? Ha igen, milyenek?

       Nem vagyunk klub, és nem is akarunk azzá válni.

       A Stammtischben való részvétel ingyenes, és az is marad. Nem lesznek havi vagy egyéb kötelező befizetések.

       Nem várható el azonban, hogy a Stammtisch vezetősége egyedül finanszírozza a közösen elhatározott költségeket. Az ilyen jellegű kiadásokat a Stammtisch valamennyi résztvevőjének viselnie kell. Ezért egy adománygyűjtő doboz áll rendelkezésre. Bár a részvétel önkéntes, mégis nagyra értékeljük.

       A közös költségek lehetnek például reklámköltségek vagy kisebb ajándékok. Az ilyen kiadásokról szóló döntés demokratikusan születik. Költségek csak akkor merülnek fel, ha valamilyen italt vagy ételt rendel. Ezeket a költségeket mindenki maga viseli. A hely üzemeltetője részéről nincs sem fogyasztási kötelezettség, sem minimális fogyasztás.

       Az átláthatóság fontos számunkra. A Stammtisch pénztárkönyvét a bevételekről és kiadásokról a rendszeres információs e-mailben található linken keresztül lehet letölteni.


        Kik a stammtisch@bdsm-muenster.com címre küldött e-mailek címzettjei?

        A stammtisch@bdsm-muenster.com címzettjei Sven és Tobias (Stammtisch menedzsment) - és senki más.

        Minden érdeklődőnek védett helyet biztosítunk. Miért kellene közzétennünk egy kapcsolattartó e-mail címet, ha a feladó privát adatait ezután a törzsasztal összes résztvevőjének elküldjük? Ennek semmi értelme, mi nem teszünk ilyet! Tagjaink adatvédelme nagyon fontos számunkra!

        Lemaradok valamiről, ha nem veszek részt a törzsasztalnál?

        Igen, mindenképpen!

        Ha nem veszel részt a törzsasztalban, izgalmas estékről és érdekes beszélgetésekről maradsz le. A törzsasztalnál való aktív részvétel a legjobb módja annak, hogy kiderüljön, kiket érdekel igazán a dolog. Csak így tudjuk biztosítani, hogy tagjaink aktívak és elkötelezettek legyenek.

        Számunkra az aktív, valódi részvétel a törzsasztalnál számít.


         Jogi nyilatkozat

         A múltban sajnos előfordult, hogy olyan személyek szálltak meg nálunk, akik rendszeres kapcsolatban álltak az ügyészséggel, rendőrséggel, bíróságokkal stb. és így belülről ismerték a különböző börtönöket. Erről azonban csak utólag vagy nagyon későn értesültünk, például személyes beszélgetésekből vagy nyilvános tudósításokból.

         A BDSM Stammtisch Münster und Münsterland nem kapcsolattartó pont azok számára, akiket korábban vagy jelenleg bűncselekmény miatt ítéltek el, például gyilkosság, nemi erőszak, kiskorúakkal elkövetett szexuális cselekmények vagy hasonló bűncselekmények miatt.

         A Stammtisch vezetősége kifejezetten elhatárolódik az ilyen személyektől.

         Amennyiben a törzsasztal vezetőségének tudomására jut egy tag vagy érdekelt fél ilyen esete, az illető személyt azonnal kizárják a törzsasztalról.

         Előzetesen azonban nem ellenőrizzük, hogy az érdekelt fél rendelkezik-e megfelelő büntetett előélettel. Ez nem vonatkozik a gyorshajtási szabálysértésekre és/vagy a flensburgi pontokra sem.

         Tudjuk, hogy ez a téma érzékeny és nem túl szép, sőt nagyon ijesztő (a helyszínen lógó emberek...). Meg kellett és meg kell tanulnunk foglalkozni vele. A törzsasztalunknál azonban nincs helye az ilyen embereknek, és egyértelmű véleményünk van ebben a témában. Itt zéró tolerancia van.

         Új érdeklődőket azonban nagyon szívesen látunk a törzsasztalnál! Meg kell védenünk a törzsasztal többi résztvevőjét, és biztonságos teret kell biztosítanunk számukra. Nyíltan foglalkozunk ezzel a témával, és mindenkinek biztonságos teret kínálunk.

         Előzetesen azonban egyértelmű tájékoztatást és kommunikációt kell biztosítanunk.


          Törzsasztal és corona

          A koronajárvány a mindennapjainkat és a törzsasztal életünket is érinti.

          Minden látogatónak és érdeklődőnek ajánljuk, hogy oltassa be magát koronavírus ellen. Megértjük, ha valaki egészségügyi okokból, például intolerancia miatt nem tudja beoltatni magát. Jelenleg számos ajánlatot kínálnak orvosok és oltóközpontok a vírus elleni védőoltás beadására.


           Milyen nyelveket beszélnek a Stammtischben?

           A Stammtischben németül beszélünk. Sajnos más nyelveket nem tudunk támogatni, bár honlapunk nagyrészt többnyelvű.
            GYIK - Az első alkalom ...

            Még soha nem voltam BDSM törzsasztalnál ...

            Akkor gyere be! Mindenkinek ez az első alkalom.

            Ha szeretnél előzetesen beszélgetni valakivel, kérlek, vedd fel a kapcsolatot a törzsasztal szervezőjével e-mailben.

            A párok is részt vehetnek a törzsasztalnál?

            Természetesen, gyertek be! Bármilyen felállású párokat szívesen látunk, és nem teszünk különbséget nemek szerint.


             Attól tartok, a többiek már többet tudnak, mint én...

             Alapvetően nincs olyan ember a BDSM/fetish szcénában, aki mindent tud. Mindig vannak szakértők, akik pontosan ezt állítják, de ez badarság.

             Amikor felfedezed a hajlamaidat, vagy elkezded kiélni a BDSM-et, akkor a BDSM karriered elején jársz. Teljesen normális, hogy rengeteg kérdésed van. Ha kérdéseid vannak, gyere a törzsasztalhoz, és beszélgess a látogatókkal.

             Csak azoknak lehet segíteni, akik beszélgetnek!


              Lenne egy kérdésem a törzsasztalról ...

              Ha bármilyen kérdése van, csak küldjön egy rövid e-mailt a Stammtisch vezetőségének.

              Várjuk kérdéseid megválaszolását. Nem vagyunk mindentudók, de mindent megteszünk, hogy segítsünk. Tehát ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

              Szokatlan hajlamaim és preferenciáim vannak a ruhák terén...

              A transznemű emberek és a ruhafetisiszták természetesen
              • természetesen részt vehetnek a Stammtisch-en, mint mindenki más. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy itt kisebbségben vannak.
              • Kérjük, nézzétek meg alaposan az "öltözködés" témakörével kapcsolatos kérdéseket. A kurvás vagy hanyag öltözékeket itt nem nézzük jó szemmel, mivel nem szeretnénk stresszt okozni a helyszín üzemeltetőjével.
              • Ha bizonytalan vagy, kérlek, hogy hétköznapi ruhákban, fétis ruhák nélkül érkezz.
              • Ha Ön (biológiailag férfi) női ruhában szeretne megjelenni, és nem biztos benne, hogy a ruhája megfelelő-e, kérjük, küldjön magáról fényképeket a ruhájában a Stammtisch vezetőségének néhány nappal korábban. Szeretnénk elkerülni a nem megfelelő pillanatokat a helyszínünkön, és elkerülni a stresszt a helyszín üzemeltetőjével.
              De ne aggódjon: a Stammtischben nagy hangsúlyt fektetünk a toleranciára és az elfogadásra. Senkire sem nézünk rossz szemmel vagy negatívan csak azért, mert más az életmódja vagy sajátos öltözködési preferenciái vannak. Itt normális viselkedést várunk el.

              "Minden Jeck más és más."

              Erről szól a törzsasztalunk!

              A szokatlan fantáziákkal, hajlamokkal és szexuális preferenciákkal rendelkező emberek szívesen vesznek részt a Stammtischben.

              Azok az emberek azonban, akik bűncselekményeket követnek el, például emberkereskedelmet, ki vannak zárva.

              BDSM-ünk (meta)konszenzuális, és kifejezetten kizárja a bűncselekményeket. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén kizárjuk a résztvevőket.

              Ha kiderül, hogy egy résztvevőt már elítéltek (súlyos) bűncselekmények miatt, kizárhatjuk a törzsvendég asztalról. Az erről szóló döntést a törzsasztal vezetősége fogja megvitatni és meghozni.


               Mit kell hoznom a Stammtischre?

               Fontos a jó humorérzék, mert a BDSM nagyon humoros tud lenni, és nem mindig halálosan komoly.

               Szép beszélgetési témákkal is rendelkezned kell.

               Ha rendelni akarsz valamit inni vagy enni, akkor legyen nálad némi pénz is.


                Hol regisztrálhatok újoncként?

                Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a törzsasztal vezetőjével a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül a következő címen

                Kell-e regisztrálnom, ha törzsasztal-résztvevővel jövök hozzátok?

                Nem, ebben az esetben erre nincs szükség. Kérjük, hogy a helyszínen adja meg a szervezőnek a keresztnevét és az e-mail címét, hogy minden információt időben megkapjon e-mailben.
                 GYIK - Időpontok

                 Hol találom a találkozók időpontjait?

                 A Stammtisch-időpontok hivatalos forrásai az alább felsorolt honlapok, amelyeket közvetlenül a Stammtisch vezetősége tart fenn. Bár igyekszünk más weboldalakon és közösségekben is közzétenni az időpontokat, nem tudjuk garantálni, hogy a külső weboldalak 100%-ban naprakészek. Ezért javasoljuk, hogy kizárólag az említett weboldalakat használja.

                 Rendszeresen szervez tematikus esteket?

                 Jelenleg a következő rotációban dolgozunk: két tematikus estet tartunk, majd egy témamentes estet. Ezután ismét két tematikus estet tartunk, majd egy témamentes estet, és így tovább.


                  Szeretnék egy témáról beszélgetni egy nagy csoportban.

                  Fontos tudni: Kérjük, azonnal jelezze nekünk a kívánt témát, hogy be tudjuk írni a naptárunkba. Témáink rugalmasak, és a jövőben elhalaszthatók. Ön is segíthet naptárunk kialakításában!


                   Minden Stammtischre el kell mennem?

                   A törzsasztalnál való részvétel önkéntes. Ha nincs ideje vagy kedve, az sem probléma.

                   Fontos azonban megjegyezni, hogy a törzsasztalunk a tagjaiból él, akiknek szintén részt kell venniük a találkozókon. Kevés vagy semmi értelme annak, ha valaki feliratkozik, egyszer-kétszer részt vesz, majd egy évig nem jelenik meg. Ilyen esetben ezt érdektelenségnek tekintjük, és törölni fogjuk Önt a törzsvendégek listájáról.

                   Ha bármilyen okból (pl. rehabilitáció, gyógyfürdőben való tartózkodás, nyaralás, világkörüli utazás vagy BDSM-szünet miatt) hosszabb ideig nem tudsz részt venni a Stammtischben, kérjük, jelezd a Stammtisch vezetőségének e-mailben vagy személyesen, és tudasd velük, hogy várhatóan mennyi ideig fogsz távol maradni.


                    Meglátogathatom más törzsvendégek asztalát is?

                    Szívesen! A mi törzsasztalunk egy a sok közül Németországban. A münsteri törzsasztalok áttekintését az alább linkelt hálózati honlapunkon találja:

                    Miért szervezel törzsasztal-beszélgetést webkamerás csevegésen keresztül, ha van igazi törzsasztalod

                    A törzsasztal 2012-es megalakulása óta azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy valódi törzsasztal legyünk - nem pedig virtuális. Azonban 2020 elejéig nem volt koronavírus-járvány, és ezért nem volt zárlat a vendéglátóhelyek bezárásával.

                    A koronavírus-járvány most újragondolásra kényszerít bennünket.

                    Rájöttünk azonban, hogy törzsasztalos tagjaink a világjárvány ellenére is fenn akarják tartani a kapcsolatot. Úgy döntöttünk, hogy a valódi törzsasztalokat átmenetileg virtuális videoplatformra cseréljük. A videochat nagyon jól működik, és csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép vagy okostelefon szükséges hozzá.


                     Hogyan vehetek részt egy videós összejövetelen?

                     A videós összejöveteleken való részvételhez egy mikrofonos webkamerára és a videócsevegőszoba URL-címére van szüksége.

                     Webkamerát online vagy offline számos elektronikai üzletben vásárolhat. Jó webkamerák már öt euróért kaphatók, és mint oly gyakran, itt sincs felső határ.

                     A webkamerás csevegés címét csak belső WhatsApp-csoportokon vagy hírleveleken keresztül közlik.

                     A csevegés a Chrome vagy Edge böngészőben vagy alkalmazással működik a legjobban.

                     Felhívjuk figyelmét, hogy ezen az estén nem tudunk technikai támogatást nyújtani.


                      Hogyan lehet a legkönnyebben eljutni a Stammtischhez autóval?

                      Törzsasztalunk Mauritius helye a münsteri Warendorfer Straße 71. szám alatt található. Ha autóval utazik, kérjük, adja be ezt a címet a navigációs rendszerébe. Ha a Stammtisch vagy egy rendezvény máshol kerül megrendezésre, kérjük, használja az esemény adatlapján megadott címet.

                      Kérjük, hagyjon 10-15 percet a parkolóhely keresésére. Parkolhat közvetlenül az út szélén vagy a mellékutcákban.

                      A stresszmentes autós utazás érdekében javasoljuk a NUNAV navigációs rendszer használatát.
                       GYIK - Ruházat

                       Mit vegyek fel?

                       Kérjük, viseljen kényelmes hétköznapi ruhát. Nem egy BDSM play partin vagy a Love Parade-en vagyunk.


                        Viselhetek veled nyakörvet, nyakláncot vagy az O ujjgyűrűt?

                        Természetesen viselheted őket velünk! Ha elsőre bizonytalannak érzed magad, ne aggódj!


                         Egyenesen a munkából jövök, és üzleti ruhát viselek.

                         Szívesen látjuk, ha ebben az öltözékben jössz hozzánk. Azonban ajánlatos lenne, ha előre levenné a teljes névtáblát vagy a munkáltatójára való utalást.
                          GYIK - Tagság

                          Különbséget tesz az érdekelt felek és a tagok között?

                          Igen.

                          Az érdeklődőknek egy év áll rendelkezésükre, hogy megismerkedjenek törzsasztalunkkal. Ez alatt az időszak alatt ellenőrizzük, hogy van-e érdeklődés. Aki ebben az első évben legalább négyszer meglátogatta a Stammtischet, taggá válik.

                          A Stammtisch-tagok rendszeresen részt vesznek a Stammtisch életében. Ha azonban egy tag egy éven belül már nem jár a törzsasztalhoz, akkor azt kell feltételeznünk, hogy már nem érdeklődik.
                           GYIK - Leiratkozás a Törzsasztal

                           Hogyan tudok leiratkozni a Stammtischről?

                           Egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt az alábbi űrlapon vagy az általános e-mail címen keresztül. Ezt követően külön e-mailben tájékoztatjuk Önt a lemondásról és adatainak törléséről.                           GYIK - Adatfeldolgozás / Adatvédelem / DSGVO

                           Milyen adatokat gyűjtenek rólam, és hogyan használják fel azokat?

                           A következő adatokat tároljuk a törzsasztal-tagok adminisztrációjában:
                           • A valódi keresztneve és e-mail címe kötelező. Szándékosan nem rögzítünk álneveket vagy beceneveket.
                           • Ha egyéb törzsadatokat, például telefonszámot, tartózkodási helyet, születési évet vagy párkapcsolati státuszt, valamint preferenciáit vagy BDSM-tapasztalatát adta meg, ezek önkéntes információk, amelyeket a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül bocsátott rendelkezésünkre.
                           • Az életkor és a tartózkodási hely statisztikáinkhoz hasznos lenne, ha meg tudná adni a születési évét, valamint a lakóhelyét, a környékét és a kerületét.
                           • Olyan statisztikai adatokat is rögzítünk, mint a kapcsolatfelvétel dátuma, a törzsasztalunknál tett első látogatása, a megfigyelési időszak időtartama (ez az érték dinamikus) és a tényleges látogatásának időpontja. A tényleges törzsasztal-látogatásokat a folyó évre és az elmúlt két évre vonatkozóan rögzítjük.
                           • Azt is megjegyezzük, hogy feliratkozott-e hírlevelünkre, tagja-e a WhatsApp-csoportunknak, vagy hogy megjelöltük-e Önt ebben a csoportban.
                           • Azt is rögzítjük, hogy regisztrált-e valamelyik különleges eseményre.
                           Mindezeket az adatokat bármikor megtekintheti a felhasználói bejelentkezésében, amelyet pontosan erre a célra állítottunk be. Személyes hozzáférési adatait akkor küldjük el Önnek, amikor először lép velünk kapcsolatba.

                           Mik azok a webcímek, amelyek https://s.bdsm-muenster.com/... ?

                           Gyakran rövidítjük a hosszú internetcímeket, például a Google Maps vagy a letöltések linkjeit. Ehhez egy rövid URL szolgáltatást használunk a https://s.bdsm-muenster.com/ aldomain alatt. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy megállapítsuk, hogy a linkre rákattintottak-e. Rövid URL-szolgáltatásunk a Yourls saját üzemeltetésű szkriptjén alapul.


                            Milyen adatokat dolgozunk fel a hírlevélben?

                            Rendszeres hírleveleinkben az Ön e-mail címét, keresztnevét és egyéni bejelentkezési nevét használjuk a törzsasztal felhasználói adataihoz.


                             Hol tárolják az összegyűjtött adatokat?

                             Nem adunk át semmilyen adatot harmadik félnek vagy külső cégeknek.

                             Minden személyes látogatói adatot egy mySQL adatbázisban tárolunk. Az adatbázis a Neue Medien Münnich webtárhely drezdai adatközpontjában található szerveren található, akárcsak a weboldalunk. A hírlevelet a "SuperMailer" szoftverrel hozzuk létre, és az adatbázis helyben, a törzsasztal adminisztrációjánál van tárolva. Ezenkívül a fent említett szerveren biztonsági másolat is készül.

                             Az adatbázisokról naponta legalább egyszer biztonsági mentést készítünk, és a biztonsági mentés adatait hét napig tároljuk, mielőtt törölnénk.

                             Mindenkinek biztonságos tárhelyet biztosítunk az adatainak, személyesen a helyszínen. Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön közvetlen elérhetőségi adatait nem adjuk tovább harmadik félnek vagy más résztvevőknek.


                              Mikor törlik a tárolt adataimat?

                              Az Ön adatait töröljük, amint Ön lemondja regisztrációját nálunk, vagy egy év elteltével nem vett részt a Stammtisch rendezvényen. Adataid törléséről külön e-mailben tájékoztatunk.


                               Mi az a megfigyelési időszak, amiről az emberek állandóan beszélnek?

                               Hogyan tudják a törzsasztal-szervezők megállapítani és felmérni az érdeklődők érdeklődését?

                               Többek között ezeket a kérdéseket tettük fel magunknak az elején. A válasz egyszerű volt: a látogató érdeklődését a törzsasztalnál való részvételével lehet mérni. Ha valaki részt vesz a törzsasztalnál, akkor érdeklődik. Minden résztvevőnek egyéni megfigyelési időt adunk, hogy ellenőrizzük, részt vett-e a törzsasztalnál. Az időpont elérésekor a látogatói statisztikák segítségével ellenőrizzük, hogy a résztvevő valóban részt vett-e a törzsasztalnál.

                               A dátum a jövőben van. Mindenki ellenőrizheti az egyéni megfigyelési időszakának dátumát a törzsasztal felhasználói adatainak személyes bejelentkezésében. A belépési adatokat e-mailben küldjük el.


                                Hol tekinthetem meg a tárolt adataimat?

                                Erre a célra külön információs weboldalt hoztunk létre. Felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhet be. A hozzáférési adatokat az üdvözlő e-mailben adjuk meg.

                                Ki a kapcsolattartóm az adatfeldolgozással, GDPR-ral és hasonlókkal kapcsolatos kérdésekben?

                                Ha ilyen kérdése van, kérjük, forduljon közvetlenül a törzsasztal vezetőjéhez.

                                Ki férhet hozzá a felhasználói adatokhoz?

                                A tagok személyes adataihoz csak az érintett személy és a törzsasztal vezetősége férhet hozzá. Személyes adatokat nem adunk át harmadik félnek. Szigorúan betartjuk az általános adatvédelmi rendeletet.


                                 A megkeresés címzettje e-mailben

                                 A kapcsolatfelvételi űrlap minden bejegyzést e-mailben küld a stammtisch@bdsm-muenster.com címre. Az e-mail csak a törzsasztal adminisztrációjának kerül elküldésre.


                                  Miért van feljegyezve, hogy ki és mikor látogatott el a törzsasztalhoz?

                                  A látogatottsági statisztika lehetővé teszi számunkra, hogy rögzítsük, hányan vesznek részt a Stammtischben, és hogy egy tag a regisztráció után meglátogatja-e a Stammtischet.

                                  A Stammtisch az aktív tagjai által él, akik részt vesznek a Stammtisch életében a helyszínen. Nincs szükségünk olyan érdeklődőkre, akik csak e-maileket olvasnak (virtuális tagok). Mi egy igazi törzsasztal vagyunk, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tagjaink ne bújjanak a számítógép mögé.


                                   Mennyire vannak biztonságban a törzsasztal résztvevőinek és az érdeklődőknek a személyes adatai Önné

                                   A felhasználói adatok és jelszavak ma már ugyanúgy az internet részei, mint a Wikipedia, a Google vagy a Facebook.

                                   Minden érdeklődő vagy törzsasztal látogató saját hozzáférést kap tőlünk a Userinfóhoz. Ez egy kis portál, ahol a személyes adatok megtekinthetők. Ezekhez az adatokhoz csak a törzsasztal szervezői és az érintett személy férhet hozzá.

                                   Erről átlátható tájékoztatást adunk. A bejelentkezés egy felhasználónévvel és egy jelszóval történik.

                                   A felhasználónév az illető keresztnevéből, egy véletlenszerű ötjegyű számból és egy speciális karakterből áll. Ez biztosítja, hogy a felhasználónév egyedi legyen a rendszerben.

                                   A jelszó 15 karakterből áll, beleértve a kis- és nagybetűket, számokat és speciális karaktereket. A jelszavakat szándékosan véletlenszerűen generáljuk, és kizárólag a szolgáltatásunkhoz használjuk. Biztonsági okokból a jelszavakat a PASSWORD_BCRYPT algoritmus segítségével jelszóhashként tároljuk. A PASSWORD_BCRYPT a CRYPT_BLOWFISH algoritmussal új jelszóhash-ek létrehozására szolgál. A jelszó hash kiszámításához a költség opciót 15-re állítottuk. Az eredeti jelszó nem olvasható ki és nem számítható újra az adatbázisban lévő jelszóhash-ekből. A jelszót csak újra lehet rendelni.

                                   A felhasználói információkhoz való hozzáférés csak akkor engedélyezett, ha a felhasználónév és a jelszó helyesen lett megadva.

                                   A felhasználói információkhoz való bejelentkezéshez egy munkamenet süti jön létre. Ez törlődik, amint elhagyja a felhasználói információt vagy bezárja a böngészőablakot.

                                   Ha biztonságos jelszóra van szüksége, használhatja a PassGenerator.de szolgáltatást.
                                    GYIK - RSS feedek

                                    Mik azok az RSS-feedek?

                                    Az RSS-csatorna szabványosított információk XML-formátumban történő szolgáltatására használható. Minden operációs rendszerhez ingyenes programok képesek az RSS-feedek olvasására és kiértékelésére.


                                     Mely programok alkalmasak RSS-feedek olvasására?

                                     Minden operációs rendszerhez számos ingyenes program létezik, amelyek képesek RSS-feedek olvasására és elemzésére. Az olyan e-mail programok, mint a Microsoft Outlook vagy a Thunderbird szintén képesek RSS-feedek olvasására.
                                      Partnerek / csoportok                                      DarkSide törzsasztal
                                      Mindig a hónap első vasárnapján a DarkSide meghívja Önt egy délutáni Stammtischre Grevenbe.

                                      www.darkside-ms.de

                                      Münsteri kötélkapcsolat
                                      A Münster RopeConnection a Münsterben és környékén élő embereket célozza meg, akiket érdekel minden magával ragadó dolog.

                                      www.ropeconnection.de

                                      kcm Münster e.V.
                                      Melegközpont Münster e.V.

                                      www.kcm-muenster.de

                                      BDSM hálózat Münster
                                      Áttekintés az összes aktív münsteri BDSM csoportról és törzsasztalról, amelyek a münsteri BDSM Hálózatba tömörültek.

                                      www.bdsm-netzwerk-muenster.de                                      DE | ARA | BGR | CHN | DNK | EN | EST | FIN | FRA | GRC | IDN | IT | JPN | KOR | LVA | LTU | NL | NOR | PL | PRT | BRA | ROU | RUS | SWE | SVK | SVN | ES | CZE | TUR | UKR | HUN | DeepL Translator