Следващата маса за редовни клиенти:


Контакт - Интересувате ли се?

Контакт - Интересувате ли се?

... тогава просто се свържете с нас. Просто използвайте този формуляр за контакт. Форма за контакт.

Участници на масата на редовните клиенти

Участници на масата на редовните клиенти

Кой идва в Stammtisch? На каква възраст са участниците и откъде са. Отговори на нашата информационна страница Участници.

Статистика на Стамтиш

Статистика на Стамтиш

Колко посетители идват в Стамтиш? Колко мъже или жени? Отговори на нашата информационна страница Статистика.

Помощ за Stammtisch - Често задавани въпроси за Стамтиш - Стамтиш

На нашата информационна страница отговаряме на много въпроси за Stammtisch. Моля, обърнете внимание: нашата секция за помощ/запитвания е достъпна само на немски език! Помощ за Stammtisch - Често задавани въпроси за Стамтиш - Стамтиш.

Масата на редовните посетители е зона без полове

Масата на редовните посетители е зона без полове

Тук всеки е добре дошъл - без значение към кой пол се чувствате принадлежащи, какви са сексуалните ви предпочитания или по какъв път сте поели в живота. Всеки има равни права и участва на равни начала. Повече информация на нашата информационна страница Зона без полове.

Календар на масите на редовните клиенти / дати на масите на редовните клиенти:

Често задавани въпроси - Общи

Каква е средната възраст за вас?

Публикуваме текущата средна възраст на нашата страница със статистически данни.

Моля, обърнете внимание:
 • Не всички посетители са посочили възрастта си.
 • Ние записваме само годината на раждане и изчисляваме възрастта въз основа на нея.
 • Тези стойности са предназначени само за приблизително ориентиране.
 • Всеки посетител на възраст над 18 години е добре дошъл.


Колко посетители идват на масата на редовните клиенти? Колко жени и мъже?

Можете да намерите статистически данни за посетителите в нашата хроника или на нашия уебсайт за статистика.

Мога ли да се срещна с хора, които познавам, при вас?

Теоретично е възможно.

Но защо този човек, когото познавате, е на масата на редовните посетители? Вероятно по същата причина като вас.

Какво сега?

Вероятно отначало ще се гледате странно. Най-добре е да поговорите за интересите си и да се споразумеете, че всичко, което се обсъжда на масата на редовните посетители, ще си остане там и няма да се превърне в тема за разговор на работа или сред приятели. И двете страни със сигурност са заинтересовани от това. Така че не се страхувайте! Просто се отбийте да поговорите.


  Запознавам се с някого от масата на редовните посетители със семейството си, с колеги от работата ил

  Моля, не разгласявайте информация, която сте научили за някой член на Stammtisch - независимо дали е лична или професионална.

  Също така избягвайте нежелани изцепки, като се въздържате да правите каквито и да било намеци за BDSM или Stammtisch, ако случайно срещнете член на Stammtisch в компанията на колеги по работа, семейство, приятели или познати. Моля, спазвайте тези правила.


   Мога ли да намеря желаещ роб, любовница или господар при вас?

   Много важно: Stammtisch не е услуга за запознанства!

   Възможно е да срещнете някого тук и да се заинтересувате един от друг - това е абсолютно нормално.

   Но не забравяйте:

   Участничките в нашия Stammtisch определено не са честна игра. И тук "не" означава "не"!
   • Флиртът е позволен - но не и да се натрапвате един на друг!
   • Ако срещнете някой интересен човек и между
   • вас се развие връзка, вие сте изцяло
   • отговорни за всичко, което се случва между вас.


   Нито организаторите на редовните маси, нито неангажираните участници на редовните маси могат да бъдат държани отговорни за това.


    Аз съм професионална доминантка. Мога ли да се присъединя към вас?

    Дамите и господата от професионалната индустрия са сърдечно поканени да се присъединят към Stammtisch. Моля, имайте предвид обаче, че Stammtisch няма за цел активно да търси нови платежоспособни клиенти.


     Ще бъда ли затрупан с твърде много съобщения от списъка за разпространение на новини?

     По правило чрез този списък се разпространяват само едно или две електронни съобщения на седмица или на две седмици - в зависимост от предстоящите срещи или необходимостта от обсъждане.


      Част ли сте от общност или имате обща организация?

      Не, тази маса на редовните посетители е независима от която и да е общност или уебсайт на BDSM сцената (с изключение на собствената ни начална страница). Нямаме нито организация, нито сме свързани с някоя асоциация. Ние просто сме част от BDSM сцената в Германия.

      Ние сме активен член на BDSM мрежата Мюнстер и Мюнстерланд, която беше създадена отчасти благодарение на работата на нашата редовна маса.

      BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de) е голямо изключение тук. Ние сме корпоративен член на BVSM e.V. от август 2016 г. и работим в мрежа с други маси на редовните членове в цяла Германия. От края на 2021 г. обаче BVSM e.V. вече не съществува. Не са налични нито уебсайт, нито имейл адрес.

      Въпреки че присъстваме в различни BDSM/фетиш/еротични уебсайтове и се представяме там, не сме обект на никакви външни разпоредби за това как трябва да действаме като регулярна маса или как трябва да се държим. Ние сме 100% независими и ще останем такива.

      Не е задължително да сме регистрирани във външен BDSM/фетиш/еротичен уебсайт.


       Ще имам ли някакви разходи? Ако да, какви са те?

       Ние не сме клуб и не искаме да ставаме такъв.

       Участието в Stammtisch е и ще остане безплатно. Няма да има месечни или други задължителни плащания.

       Не може обаче да се очаква, че ръководството на Stammtisch ще финансира само съвместно решените разходи. Този вид разходи трябва да се поемат от всички участници в Stammtisch. Поради тази причина е на разположение кутия за дарения. Въпреки че участието е доброволно, то все пак се оценява.

       Общите разходи могат да бъдат например разходи за реклама или малки подаръци. Решението за тези разходи се взема по демократичен начин. Разходи се правят само ако си поръчате нещо за пиене или ядене. Всеки сам поема тези разходи. Не съществува нито задължение за консумация, нито минимална консумация от страна на оператора на мястото.

       Прозрачността е важна за нас. Касовата книга за касовия апарат на Stammtisch относно приходите и разходите може да бъде изтеглена чрез линк в редовния информационен имейл.


        Кои са получателите на имейли, изпратени до stammtisch@bdsm-muenster.com?

        Получатели на stammtisch@bdsm-muenster.com са Свен и Тобиас (ръководството на Stammtisch) - и никакви други лица.

        Предлагаме на всяка заинтересована страна защитено пространство. Защо трябва да публикуваме имейл адрес за контакт, ако след това личните данни на подателя се изпращат на всички участници в масата на редовните посетители? Това е безсмислено, ние не го правим! Защитата на данните на нашите членове е много важна за нас!

        Пропускам ли нещо, ако не участвам в масата на редовните посетители?

        Да, определено!

        Ако не участвате в масата на редовните участници, ще пропуснете вълнуващи вечери и интересни дискусии. Активното участие на масата на редовните участници е най-добрият начин да разберете кой наистина се интересува. Само така можем да гарантираме, че нашите членове са активни и ангажирани.

        За нас е важно активното, реално участие на масата на редовните членове.


         Правно уведомление

         В миналото за съжаление е имало случаи, в които при нас са пребивавали хора, които са имали редовни контакти с прокуратурата, полицията, съдилищата и т.н. и следователно са познавали отвътре различни затвори. Ние обаче научавахме за това едва впоследствие или много късно, например от лични разговори или публични съобщения.

         BDSM Stammtisch Münster und Münsterland не е контактна точка за хора, които в миналото или в момента са били осъдени за криминални престъпления, например убийство, изнасилване, сексуални действия с малолетни или други подобни.

         Ръководството на Stammtisch изрично се дистанцира от такива лица.

         Ако ръководството на масата за редовни посетители узнае за такъв случай, свързан с член или заинтересована страна, това лице ще бъде незабавно изключено от масата за редовни посетители.

         Въпреки това не проверяваме предварително дали заинтересованата страна има съответното криминално досие. Това не се отнася и за нарушенията на скоростта и/или точките във Фленсбург.

         Знаем, че тази тема е чувствителна и не много приятна, дори много плашеща (хората, които се мотаят на мястото на инцидента ...). Трябваше и трябва да се научим да се справяме с нея. Въпреки това на масата на нашите редовни клиенти няма място за такива хора и ние имаме ясно становище по този въпрос. Тук има нулева толерантност.

         Въпреки това новите заинтересовани страни са добре дошли на Stammtisch! Трябва да защитим останалите участници на масата на редовните посетители и да им предложим безопасно пространство. Ние разглеждаме тази тема открито и предлагаме на всички безопасно пространство.

         Въпреки това трябва да предоставим ясна информация и комуникация предварително.


          Маса за редовни клиенти и корона

          Пандемията от корона се отразява на ежедневието ни, а също и на живота ни на Stammtisch.

          Препоръчваме на всички посетители и заинтересовани лица да се ваксинират срещу коронавирус. Разбираме, ако някой не може да се ваксинира по здравословни причини, например непоносимост. Понастоящем има многобройни предложения от лекари и центрове за ваксинация за ваксиниране срещу вируса.


           Какви езици се говорят в Stammtisch?

           В Stammtisch се говори на немски език. За съжаление не можем да поддържаме други езици, въпреки че уебсайтът ни е в голяма степен многоезичен.
            Често задавани въпроси - За първи път ...

            Никога не съм бил на масата на редовните посетители на BDSM...

            Тогава влезте! За всички е за първи път.

            Ако искате да поговорите с някого предварително, моля, свържете се с организатора на редовната маса по имейл.

            Могат ли двойки да участват на масата за редовни клиенти?

            Разбира се, заповядайте! Приветстваме двойки от всякакво съзвездие и не правим разлика между половете.


             Страхувам се, че другите вече знаят повече от мен...

             По принцип няма човек, който да знае всичко на BDSM/фетиш сцената. Винаги има някои експерти, които твърдят точно това, но това са глупости.

             Когато откриеш наклонностите си или започнеш да изживяваш БДСМ, ти си в началото на своята БДСМ кариера. Напълно нормално е да имате много въпроси. Ако имате въпроси, елате на масата на редовните посетители и поговорете с тях.

             Само на хората, които говорят, може да се помогне!


              Имам въпрос относно масата за редовни клиенти...

              Ако имате въпроси, просто изпратете кратък имейл до ръководството на Stammtisch.

              Очакваме с нетърпение да отговорим на вашите въпроси. Не сме всезнаещи, но ще направим всичко възможно да ви помогнем. Затова не се колебайте да се свържете с нас!

              Имам необичайни наклонности и предпочитания към облеклото...

              Транссексуалните хора и фетишистите към облеклото могат, разбира се.
              • разбира се, да участват в Stammtisch, точно както всички останали. Моля, имайте предвид обаче, че тук сте в малцинство.
              • Моля, разгледайте внимателно въпросите по темата "облекло". Неприличните или небрежни облекла тук се възприемат с неодобрение, тъй като не желаем да има стрес с оператора на заведението.
              • ко не сте сигурни, моля, елате без стил в ежедневни дрехи, без фетиш дрехите си.
              • Ако желаете да се появите в женско облекло (биологичен мъж) и не сте сигурни дали облеклото ви е подходящо, моля, изпратете свои снимки в облеклото си на ръководството на Stammtisch няколко дни предварително. Искаме да избегнем неподходящи моменти в нашето място и да избегнем стрес с оператора на мястото.
              Но не се притеснявайте: ние отдаваме голямо значение на толерантността и приемането в Stammtisch. Не гледаме на никого по лош начин или негативно само защото има различен начин на живот или особени предпочитания към облеклото. Тук очакваме нормално поведение.

              "Всеки джек е различен."

              Именно това е смисълът на нашата маса за редовни посетители!

              Хора с необичайни фантазии, наклонности и сексуални предпочитания са добре дошли да участват в Stammtisch.

              Хората, които участват в криминални престъпления, като например трафик на хора, обаче са изключени.

              Нашият BDSM е (мета)консенсуален и изрично изключва криминални престъпления. Запазваме си правото да изключваме участници, ако е необходимо.

              Ако стане известно, че даден участник вече е бил осъждан за (сериозни) криминални престъпления, можем да го изключим от масата за редовни участници. Решението за това ще бъде обсъдено и взето в рамките на ръководството на масата за редовни клиенти.


               Какво трябва да донеса на Stammtisch? Доброто чувство за хумор е важно, защото BDSM може да бъде

               Доброто чувство за хумор е важно, защото BDSM може да бъде много хумористичен и не винаги е смъртоносно сериозен.

               Също така трябва да имате приятни теми за разговор.

               Ако искате да си поръчате нещо за пиене или ядене, трябва да имате със себе си и пари.


                Къде мога да се регистрирам като новодошъл?

                Моля, свържете се с ръководителя на масата за редовни посетители чрез нашия формуляр за контакт на адрес

                Трябва ли да се регистрирам, ако дойда при вас с участник на редовна маса?

                Не, в този случай това не е необходимо. Моля, съобщете на организатора на място вашето име и имейл адрес, за да сте сигурни, че ще получите своевременно цялата информация по имейл.
                 Често задавани въпроси - Дати

                 Къде мога да намеря датите на срещите?

                 Официалните източници на информация за датите на Stammtisch са изброените по-долу уебсайтове, които се поддържат директно от ръководството на Stammtisch. Въпреки че се опитваме да публикуваме датите и на други уебсайтове и общности, не можем да гарантираме, че външните уебсайтове са 100% актуални. Поради това ви препоръчваме да използвате само посочените уебсайтове.

                 Организирате ли редовно тематични вечери?

                 Понастоящем се редуваме по следния начин: провеждаме две тематични вечери, последвани от вечер без тема. След това отново имаме две тематични вечери, последвани от една свободна вечер и т.н.


                  Бих искал да говоря по дадена тема в голяма група.

                  Важно е да знаете: Моля, уведомете ни незабавно за предпочитаната от вас тема, за да можем да я впишем в нашия дневник. Темите ни са гъвкави и могат да бъдат отлагани в бъдеще. Вие можете да помогнете за оформянето на нашия дневник!


                   Трябва ли да посещавам всеки Stammtisch?

                   Участието на масата на редовните посетители е доброволно. Ако нямате време или не ви се занимава, това не е проблем.

                   Важно е обаче да помните, че нашата маса на редовните посетители живее от своите членове, които също трябва да посещават срещите. Няма смисъл да се записвате, да присъствате веднъж или два пъти и след това да не се появявате цяла година. В такъв случай ние считаме това за липса на интерес и ще ви извадим от списъка на редовните участници.

                   Ако по някаква причина не сте в състояние да посещавате Stammtisch за по-дълъг период от време (например поради рехабилитация, престой в спа център, ваканция, околосветско пътешествие или BDSM почивка), моля, информирайте ръководството на Stammtisch по имейл или лично и ги уведомете колко време очаквате да отсъствате.


                    Мога ли да посещавам и масите на други редовни клиенти?

                    С удоволствие! Нашата маса за редовни посетители е една от многото в Германия. Преглед на масите на редовните клиенти в Мюнстер можете да намерите на уебсайта на нашата мрежа, към който има връзка по-долу:

                    Защо организирате маса за редовни клиенти чрез чат с уеб камера, ако имате истинска маса за редовни

                    От създаването на масата на редовните клиенти през 2012 г. си поставихме за цел да бъдем истинска маса на редовните клиенти, а не виртуална. До началото на 2020 г. обаче не е имало пандемия от коронавирус и следователно не е имало локали със затваряне на заведения за обществено хранене.

                    Сега пандемията от коронавирус ни принуждава да се замислим.

                    Въпреки това осъзнахме, че членовете на масите на нашите редовни клиенти искат да поддържат контакт въпреки пандемията. Решихме временно да прехвърлим истинската маса на редовните клиенти на виртуална видео платформа. Видеочатът работи много добре и изисква само компютър или смартфон с интернет връзка.


                     Как мога да участвам във видеосреща?

                     За да участвате във видеосреща, трябва да имате уеб камера с микрофон и URL адрес на стаята за видеочат.

                     Можете да закупите уебкамера онлайн или офлайн в много магазини за електроника. Добри уебкамери се предлагат само за пет евро и, както често се случва, няма горна граница.

                     Адресът за чат с уебкамера се съобщава само чрез вътрешни групи в WhatsApp или чрез бюлетини.

                     Чатът работи най-добре в браузъра Chrome или Edge или с приложение.

                     Моля, имайте предвид, че тази вечер няма да можем да осигурим техническа поддръжка.


                      Кой е най-добрият начин да стигнете до Stammtisch с кола?

                      Мястото на масата на редовните ни клиенти Мавриций се намира на улица Warendorfer Straße 71 в Мюнстер. Ако пътувате с автомобил, моля, въведете този адрес в навигационната си система. Ако Stammtisch или дадено събитие се провежда на друго място, моля, използвайте адреса, посочен на страницата с подробности за събитието.

                      Моля, предвидете 10-15 минути, за да намерите място за паркиране. Можете да паркирате директно на пътя или в страничните улици.

                      За безпроблемно пътуване с автомобил ви препоръчваме да използвате навигацията на NUNAV.
                       Често задавани въпроси - Облекло

                       Какво да облека?

                       Моля, носете удобни ежедневни дрехи. Ние не сме на BDSM парти или на Парад на любовта.


                        Мога ли да нося нашийници, огърлици или пръстена с пръст О с вас?

                        Разбира се, че можете да ги носите с нас! Ако в началото се чувствате несигурни, не се притеснявайте!


                         Идвам направо от работа и съм облечена в делови костюм.

                         Можете да дойдете при нас с това облекло. Въпреки това би било препоръчително предварително да премахнете всички пълни баджове с имена или препратки към работодателя си.
                          Често задавани въпроси - Членство

                          Правите ли разлика между заинтересовани страни и членове?

                          Да.

                          Заинтересованите страни имат на разположение една година, за да се запознаят с масата на редовните ни членове. През този период проверяваме дали има интерес. Всеки, който е посетил Stammtisch поне четири пъти през тази първа година, става член.

                          Членовете на Stammtisch редовно участват в живота на Stammtisch. Ако обаче в рамките на една година даден член не посещава масата на редовните посетители, трябва да приемем, че той вече не проявява интерес.
                           Често задавани въпроси - Отписване от Маса за редовни клиенти

                           Как мога да се отпиша от Stammtisch?

                           Просто ни изпратете имейл чрез формуляра по-долу или чрез общия имейл адрес. След това ще ви информираме в отделен имейл за отказа и изтриването на вашите данни.                           Често задавани въпроси - Обработка на данни / Защита на данните / DSGVO

                           Какви данни се събират от мен и как се използват?

                           Съхраняваме следната информация в администрацията на членовете на нашата маса за редовни клиенти:
                           • Истинското ви име и имейл адрес са задължителни. Умишлено не записваме псевдоними или прякори.
                           • Ако сте въвели други основни данни, като телефонен номер, местоположение, година на раждане или статус на връзката, както и вашите предпочитания или BDSM опит, това е доброволна информация, която сте ни предоставили чрез формата за контакт.
                           • За нашата статистика за възрастта и местонахождението би било полезно, ако ни съобщите годината си на раждане, както и местоживеенето си, квартала и района.
                           • Записваме също така статистически данни, като например датата, на която сте се свързали с нас, първото ви посещение на нашата маса за редовни посетители, продължителността на периода на наблюдение (тази стойност е динамична) и времето на действителното ви посещение. Действителните посещения на масата на редовните клиенти се записват за текущата година и за последните две години.
                           • Също така ще отбележим дали сте се абонирали за нашия информационен бюлетин, дали сте член на нашата група в WhatsApp или дали сте били запазени за тази група.
                           • Също така записваме дали сте се регистрирали за специално събитие.
                           Всички тези данни можете да видите по всяко време в потребителския си вход, който сме създали точно за тази цел. Когато се свържете с нас за първи път, ще ви изпратим вашите лични данни за достъп.

                           Какви са уеб адресите с https://s.bdsm-muenster.com/... ?

                           Често съкращаваме дълги интернет адреси, като например връзки към Google Maps или файлове за изтегляне. За тази цел използваме услуга за кратки URL адреси под поддомейна https://s.bdsm-muenster.com/. Това също така ни позволява да определим дали връзката е била кликната. Нашата услуга за кратки URL адреси се основава на самостоятелно хоствания скрипт от Yourls.


                            Какви данни се обработват в бюлетина?

                            В нашите редовни бюлетини използваме вашия имейл адрес, вашето име и индивидуалното ви име за влизане в таблицата на редовните потребители.


                             Къде се съхраняват събраните данни?

                             Ние не предаваме никакви данни на трети страни или външни компании.

                             Всички лични данни на посетителите се съхраняват в база данни mySQL. Базата данни е разположена на сървър в центъра за данни в Дрезден на уеб хоста Neue Medien Münnich, също като нашия уебсайт. Информационният бюлетин се създава със софтуера "SuperMailer", а базата данни се съхранява локално в администрацията на таблицата на редовните посетители. Освен това се създава резервно копие на гореспоменатия сървър.

                             Базите данни се архивират поне веднъж дневно, а резервните данни се съхраняват в продължение на седем дни, преди да бъдат изтрити.

                             Предлагаме на всички сигурно място за техните данни, лично на място. Моля, обърнете внимание, че не предаваме вашите преки данни за контакт на трети страни или други участници.


                              Кога ще бъдат изтрити моите съхранени данни?

                              Ще изтрием данните ви веднага щом отмените регистрацията си при нас или не сте посетили Stammtisch след една година. Ще ви информираме за изтриването на данните ви в отделен имейл.


                               Какъв е периодът на наблюдение, за който се говори?

                               Как организаторите на маси за редовни посетители могат да определят и оценят интереса на заинтересованите страни?

                               Зададохме си тези въпроси, наред с други, още в началото. Отговорът беше прост: интересът на посетителите може да бъде измерен чрез тяхното присъствие на масата на редовните посетители. Ако някой посещава масата на редовните посетители, той е заинтересован. На всеки участник се дава индивидуален период за наблюдение, за да се провери дали е участвал в масата на редовните посетители. Когато датата е достигната, използваме статистиката за посетителите, за да проверим дали участникът действително е присъствал на масата на редовните посетители.

                               Датата е в бъдещето. Всеки може да провери датата на своя индивидуален период на наблюдение в личния си вход в потребителската информация на масата на редовните участници. Данните за достъп ще бъдат изпратени по електронна поща.


                                Къде мога да видя съхранените си данни?

                                За тази цел сме създали отделен информационен уебсайт. Можете да влезете в него с потребителско име и парола. Данните за достъп ще бъдат предоставени в електронното писмо за посрещане.

                                Кой е моят партньор за контакт при въпроси относно обработката на данни, GDPR и други подобни?

                                Ако имате такива въпроси, моля, свържете се директно с ръководителя на масата на редовните посетители.

                                Кой има достъп до данните на потребителя?

                                Само съответното лице и ръководството на масата на редовните клиенти имат достъп до личните данни на членовете. Ние не предаваме никакви лични данни на трети страни. Придържаме се стриктно към Общия регламент за защита на данните.


                                 Получател на запитването по имейл

                                 Формулярът за контакт изпраща всички заявки по имейл на адрес stammtisch@bdsm-muenster.com. Имейлът ще бъде изпратен само до администрацията на масата на редовните участници.


                                  Защо записваме кой и кога е посещавал масата на редовните посетители?

                                  Статистиката за посещаемостта ни позволява да записваме колко души посещават Stammtisch и дали даден член посещава Stammtisch след регистрацията си.

                                  Stammtisch живее чрез своите активни членове, които участват в живота на Stammtisch на място. Ние не се нуждаем от заинтересовани лица, които само четат имейли (виртуални членове). Ние сме истинска маса за редовни посетители и отдаваме голямо значение на факта, че нашите членове не се крият зад компютъра.


                                   Доколко са защитени личните данни на участниците в масите на редовните клиенти и на заинтересованите

                                   Потребителските данни и паролите днес са толкова важна част от интернет, колкото и Wikipedia, Google или Facebook.

                                   Всяка заинтересована страна или посетител на редовна маса получава от нас свой собствен достъп до Userinfo. Това е малък портал, в който могат да се преглеждат лични данни. Тези данни са достъпни само за организаторите на редовните маси и за заинтересованото лице.

                                   Ние предоставяме прозрачна информация за това. Влизането в системата се извършва с потребителско име и парола.

                                   Потребителското име се състои от първото име на лицето, произволно петцифрено число и специален символ. Това гарантира, че потребителското име е уникално в системата.

                                   Паролата се състои от 15 символа, включително главни и малки букви, цифри и специални символи. Паролите се генерират умишлено на случаен принцип и се използват единствено за нашата услуга. От съображения за сигурност паролите се съхраняват като хеш на паролата, като се използва алгоритъмът PASSWORD_BCRYPT. PASSWORD_BCRYPT се използва за генериране на нови хешове на пароли с алгоритъма CRYPT_BLOWFISH. За изчисляване на хеша на паролата сме задали опцията cost (разходи) на 15. Оригиналната парола не може да бъде нито прочетена, нито преизчислена от хешовете на пароли в базата данни. Паролата може само да бъде пренасочена.

                                   Достъпът до информацията за потребителя е разрешен само ако потребителското име и паролата са въведени правилно.

                                   Създава се бисквитка на сесията, за да се влезе в потребителската информация. Тя се изтрива веднага щом напуснете потребителската информация или затворите прозореца на браузъра.

                                   Ако ви е необходима сигурна парола, можете да използвате PassGenerator.de.
                                    Често задавани въпроси - RSS емисии

                                    Какво представляват RSS емисиите?

                                    RSS каналът може да се използва за предоставяне на стандартизирана информация във формат XML. Безплатни програми за всяка операционна система могат да четат и оценяват RSS емисии.


                                     Кои програми са подходящи за четене на RSS емисии?

                                     Съществуват множество безплатни програми за всяка операционна система, които могат да четат и анализират RSS емисии. Програмите за електронна поща, като Microsoft Outlook или Thunderbird, също могат да четат RSS емисии.


                                      Партньори/групи                                      Маса на редовните клиенти на DarkSide
                                      Винаги в първата неделя на месеца DarkSide ви кани на следобеден Stammtisch в Гревен.

                                      www.darkside-ms.de

                                      Мюнстерска въжена връзка
                                      Мюнстер RopeConnection е насочена към хора от Мюнстер и околностите му, които се интересуват от всичко пленително.

                                      www.ropeconnection.de

                                      kcm Münster e.V.
                                      Гей център Мюнстер e.V.

                                      www.kcm-muenster.de

                                      BDSM мрежа Мюнстер
                                      Преглед на всички активни BDSM групи и редовни маси в Мюнстер, които са се обединили в BDSM мрежата в Мюнстер.

                                      www.bdsm-netzwerk-muenster.de                                      DE | ARA | BGR | CHN | DNK | EN | EST | FIN | FRA | GRC | IDN | IT | JPN | KOR | LVA | LTU | NL | NOR | PL | PRT | BRA | ROU | RUS | SWE | SVK | SVN | ES | CZE | TUR | UKR | HUN | DeepL Translator