Επόμενο τραπέζι για τακτικούς πελάτες:


Επικοινωνία - Ενδιαφέρεστε;

Επικοινωνία - Ενδιαφέρεστε;

... τότε απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Απλά χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας. Φόρμα επικοινωνίας.

Συμμετέχοντες στο τραπέζι των τακτικών πελατών

Συμμετέχοντες στο τραπέζι των τακτικών πελατών

Ποιος έρχεται στο Stammtisch; Πόσο χρονών είναι οι συμμετέχοντες και από πού προέρχονται. Απαντήσεις στη σελίδα πληροφοριών μας Συμμετέχοντες.

Στατιστικά στοιχεία Τραπέζι των τακτικών πελατών

Στατιστικά στοιχεία Τραπέζι των τακτικών πελατών

Πόσοι επισκέπτες έρχονται στο Stammtisch; Πόσοι άνδρες ή γυναίκες; Απαντήσεις στη σελίδα πληροφοριών μας Στατιστικά στοιχεία.

Βοήθεια για το Τραπέζι των τακτικών πελατών- Συχνές ερωτήσεις για το Τραπέζι των τακτικών πελατών

Απαντάμε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Stammtisch στη σελίδα πληροφοριών μας. Παρακαλώ σημειώστε: Η ενότητα βοήθειας / ερωτήσεων είναι διαθέσιμη μόνο στα γερμανικά! Βοήθεια για το Τραπέζι των τακτικών πελατών- Συχνές ερωτήσεις για το Τραπέζι των τακτικών πελατών.

Το Τραπέζι των τακτικών πελατών είναι μια ζώνη χωρίς φύλο

Το Τραπέζι των τακτικών πελατών είναι μια ζώνη χωρίς φύλο

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ - ανεξαρτήτως του φύλου στο οποίο αισθάνεστε ότι ανήκετε, των σεξουαλικών σας προτιμήσεων ή της πορείας που ακολουθείτε στη ζωή σας. Όλοι έχουν ίσα δικαιώματα και συμμετέχουν επί ίσοις όροις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα πληροφοριών μας Ζώνη χωρίς φύλο.

Ημερολόγιο τραπεζιού τακτικών πελατών / ημερομηνίες τραπεζιού τακτικών πελατών:

Συχνές ερωτήσεις - Γενικά

Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας σας;

Δημοσιεύουμε τον τρέχοντα μέσο όρο ηλικίας στη σελίδα με τα στατιστικά μας στοιχεία.

Παρακαλούμε σημειώστε:
 • Δεν έχουν δώσει όλοι οι επισκέπτες την ηλικία τους.
 • Καταγράφουμε μόνο το έτος γέννησης και υπολογίζουμε την ηλικία από αυτό.
 • Οι τιμές αυτές προορίζονται μόνο ως πρόχειρος οδηγός.
 • Κάθε επισκέπτης άνω των 18 ετών είναι ευπρόσδεκτος.


Πόσοι επισκέπτες έρχονται στο τραπέζι των θαμώνων; Πόσες γυναίκες και άντρες;

Μπορείτε να βρείτε τα στατιστικά στοιχεία των επισκεπτών στο χρονικό μας ή στην ιστοσελίδα μας για τα στατιστικά στοιχεία.

Μπορώ να συναντήσω άτομα που γνωρίζω στο σπίτι σας;

Θεωρητικά είναι εφικτό.

Αλλά γιατί αυτό το άτομο που γνωρίζετε είναι στο τραπέζι των θαμώνων μας; Πιθανόν για τον ίδιο λόγο με εσάς.

Και τώρα τι;

Πιθανότατα θα κοιτάξετε ο ένας τον άλλον περίεργα στην αρχή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για τα ενδιαφέροντά σας και να συμφωνήσετε ότι ό,τι συζητείται στο τραπέζι των θαμώνων θα παραμείνει εκεί και δεν θα γίνει θέμα συζήτησης στη δουλειά ή μεταξύ φίλων. Αυτό σίγουρα ενδιαφέρει και τις δύο πλευρές. Γι' αυτό μη φοβάστε! Απλά περάστε για μια κουβέντα.


  Γνωρίζω κάποιον από το τραπέζι των θαμώνων με συγγενείς, συναδέλφους ή γνωστούς.

  Παρακαλείστε να μην αποκαλύπτετε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε μάθει για ένα μέλος στο Stammtisch - είτε πρόκειται για προσωπική είτε για επαγγελματική.

  Αποφύγετε επίσης ανεπιθύμητες εξόδους, αποφεύγοντας να κάνετε οποιαδήποτε αναφορά στο BDSM ή στο Stammtisch, αν τύχει να συναντήσετε ένα μέλος του Stammtisch στην παρέα συναδέλφων, συγγενών, φίλων ή γνωστών. Παρακαλούμε να τηρείτε αυτούς τους κανόνες.


   Μπορώ να βρω έναν πρόθυμο σκλάβο, ερωμένη ή αφέντη μαζί σας;

   Πολύ σημαντικό: Το Stammtisch δεν είναι υπηρεσία γνωριμιών!

   Είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιον εδώ και να ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλον - αυτό είναι απολύτως εντάξει.

   Αλλά να θυμάστε:
   • Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο Stammtisch μας δεν είναι σίγουρα δίκαιο παιχνίδι.
   • Ένα όχι σημαίνει όχι και εδώ!
   • Το φλερτ επιτρέπεται - αλλά όχι το χτύπημα ο ένας στον άλλον!
   • Αν γνωρίσετε κάποιον ενδιαφέροντα και αναπτυχθεί σχέση μεταξύ σας, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει μεταξύ σας.


   Ούτε οι διοργανωτές του τραπεζιού των θαμώνων ούτε οι μη συμμετέχοντες στο τραπέζι των θαμώνων μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι ή υπόλογοι γι' αυτό.


    Είμαι επαγγελματίας dominatrix. Μπορώ να σας κάνω παρέα;

    Οι κυρίες και οι κύριοι από τον επαγγελματικό κλάδο προσκαλούνται θερμά να συμμετάσχουν στο Stammtisch. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Stammtisch δεν έχει σκοπό να αναζητήσει ενεργά νέους διαλυτικούς πελάτες.


     Θα με κατακλύσουν πάρα πολλά μηνύματα από τη λίστα διανομής ειδήσεων;

     Κατά κανόνα, μόνο ένα ή δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την εβδομάδα ή κάθε δεκαπενθήμερο διανέμονται μέσω αυτής της λίστας - ανάλογα με τα επερχόμενα ραντεβού ή την ανάγκη για συζήτηση.


      Είστε μέλος μιας κοινότητας ή έχετε μια οργάνωση-ομπρέλα;

      Όχι, αυτό το τακτικό τραπέζι είναι ανεξάρτητο από οποιαδήποτε κοινότητα ή ιστοσελίδα της BDSM σκηνής (εκτός από τη δική μας αρχική σελίδα). Δεν έχουμε ούτε οργάνωση-ομπρέλα ούτε είμαστε συνδεδεμένοι με κάποια ένωση. Είμαστε απλώς μέρος της σκηνής BDSM στη Γερμανία.

      Είμαστε ενεργό μέλος του δικτύου BDSM Münster και Münsterland, το οποίο δημιουργήθηκε εν μέρει μέσω της δουλειάς του τραπεζιού μας.

      Η BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de) είναι μια σημαντική εξαίρεση εδώ. Είμαστε εταιρικό μέλος της BVSM e.V. από τον Αύγουστο του 2016 και δικτυωνόμαστε με άλλα τραπέζια τακτικών σε όλη τη Γερμανία. Από το τέλος του 2021, ωστόσο, η BVSM e.V. δεν υφίσταται πλέον. Δεν υπάρχει ούτε ιστότοπος ούτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

      Παρόλο που είμαστε παρόντες σε διάφορους ιστότοπους BDSM/φετίχ/ερωτικού περιεχομένου και εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας εκεί, δεν υπόκειμεθα σε εξωτερικούς κανονισμούς σχετικά με το πώς πρέπει να ενεργούμε ως τραπέζι τακτικών μελών ή πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Είμαστε 100% ανεξάρτητοι και θα παραμείνουμε έτσι.

      Δεν αποτελεί απαίτηση να είμαστε εγγεγραμμένοι σε μια εξωτερική ιστοσελίδα BDSM/φετίχ/ερωτικού περιεχομένου.


       Θα επιβαρυνθώ με οποιοδήποτε κόστος; Αν ναι, ποια είναι αυτά;

       Δεν είμαστε σύλλογος και δεν θέλουμε να γίνουμε.

       Η συμμετοχή στο Stammtisch είναι και θα παραμείνει δωρεάν. Δεν θα υπάρχουν μηνιαίες ή άλλες υποχρεωτικές πληρωμές.

       Ωστόσο, δεν μπορεί να αναμένεται ότι η διοίκηση του Stammtisch θα χρηματοδοτεί μόνο η ίδια τα από κοινού αποφασισμένα έξοδα. Αυτού του είδους οι δαπάνες θα πρέπει να βαρύνουν όλους τους συμμετέχοντες στο Stammtisch. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ένα κουτί δωρεών. Αν και η συμμετοχή είναι εθελοντική, εκτιμάται ωστόσο.

       Τα κοινά έξοδα μπορεί να είναι, για παράδειγμα, έξοδα διαφήμισης ή μικρά δώρα. Η απόφαση για τα έξοδα αυτά λαμβάνεται δημοκρατικά. Έξοδα προκύπτουν μόνο αν παραγγείλετε κάτι να πιείτε ή να φάτε. Ο καθένας επιβαρύνεται μόνος του με αυτά τα έξοδα. Δεν υπάρχει ούτε υποχρέωση κατανάλωσης ούτε ελάχιστη κατανάλωση εκ μέρους του φορέα εκμετάλλευσης του χώρου.

       Η διαφάνεια είναι σημαντική για εμάς. Το βιβλίο ταμείου για την ταμειακή μηχανή του Stammtisch σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδα μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω ενός συνδέσμου στο τακτικό ενημερωτικό e-mail.


        Ποιοι είναι οι παραλήπτες των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στο stammtisch@b

        Οι παραλήπτες του stammtisch@bdsm-muenster.com είναι οι Sven & Tobias (αρχηγοί των τακτικών τραπεζιών) - και κανένα άλλο πρόσωπο.

        Προσφέρουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο έναν προστατευμένο χώρο. Γιατί θα πρέπει να δημοσιεύσουμε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας, εφόσον τα προσωπικά δεδομένα του αποστολέα αποστέλλονται στη συνέχεια σε όλους τους συμμετέχοντες στα τραπέζια των τακτικών πελατών; Αυτό δεν έχει νόημα, δεν το κάνουμε αυτό! Η προστασία των δεδομένων των μελών μας είναι πολύ σημαντική για εμάς!

        Μήπως χάνω κάτι αν δεν συμμετέχω στο τραπέζι των θαμώνων;

        Ναι, σίγουρα!

        Αν δεν λάβετε μέρος στο τραπέζι των θαμώνων, θα χάσετε συναρπαστικές βραδιές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η ενεργός συμμετοχή στο τραπέζι των θαμώνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι τα μέλη μας είναι ενεργά και αφοσιωμένα.

        Αυτό που μετράει για εμάς είναι η ενεργός, πραγματική συμμετοχή στο τραπέζι των τακτικών μελών.


         Νομική ειδοποίηση

         Στο παρελθόν υπήρξαν δυστυχώς περιπτώσεις κατά τις οποίες έμειναν σε εμάς άτομα που είχαν τακτική επαφή με την εισαγγελία, την αστυνομία, τα δικαστήρια κ.λπ. και ως εκ τούτου γνώριζαν διάφορες φυλακές εκ των έσω. Ωστόσο, το μάθαμε αυτό μόνο εκ των υστέρων ή πολύ αργά, π.χ. μέσω προσωπικών συζητήσεων ή δημόσιων αναφορών.

         Το BDSM Stammtisch Münster und Münsterland δεν αποτελεί σημείο επαφής για άτομα που έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν ή στο παρόν για ποινικά αδικήματα, όπως για παράδειγμα δολοφονίες, βιασμούς, σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους ή παρόμοια.

         Η διοίκηση του Stammtisch παίρνει ρητά αποστάσεις από τα πρόσωπα αυτά.

         Σε περίπτωση που η διοίκηση του κέντρου θαμώνων λάβει γνώση μιας τέτοιας περίπτωσης που αφορά κάποιο μέλος ή ενδιαφερόμενο, το πρόσωπο αυτό θα αποκλείεται αμέσως από το κέντρο θαμώνων.

         Ωστόσο, δεν ελέγχουμε εκ των προτέρων αν ένας ενδιαφερόμενος έχει αντίστοιχο ποινικό μητρώο. Αυτό δεν αφορά επίσης παραβάσεις ταχύτητας ή/και πόντους στο Φλένσμπουργκ.

         Γνωρίζουμε ότι αυτό το θέμα είναι ευαίσθητο και όχι πολύ ωραίο, ακόμη και πολύ τρομακτικό (οι άνθρωποι που συχνάζουν στη σκηνή ...). Έπρεπε και πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στο τραπέζι των θαμώνων μας και έχουμε ξεκάθαρη άποψη για το θέμα αυτό. Υπάρχει μηδενική ανοχή εδώ.

         Ωστόσο, οι νέοι ενδιαφερόμενοι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι να έρθουν στο Stammtisch! Πρέπει να προστατεύσουμε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τραπέζι των θαμώνων και να τους προσφέρουμε έναν ασφαλή χώρο. Αντιμετωπίζουμε αυτό το θέμα ανοιχτά και προσφέρουμε σε όλους έναν ασφαλή χώρο.

         Ωστόσο, πρέπει να παρέχουμε σαφείς πληροφορίες και επικοινωνία εκ των προτέρων.


          Τραπέζι των θαμώνων και corona

          Η πανδημία της κορόνας επηρεάζει την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας στο Stammtisch.

          Συνιστούμε σε όλους τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού. Κατανοούμε αν κάποιος δεν μπορεί να εμβολιαστεί για λόγους υγείας, όπως π.χ. δυσανεξία. Υπάρχουν πλέον πολλές προσφορές από γιατρούς και κέντρα εμβολιασμού για να εμβολιαστείτε κατά του ιού.


           Ποιες γλώσσες ομιλούνται στο Stammtisch;

           Στο Stammtisch μιλάμε γερμανικά. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε άλλες γλώσσες, αν και ο ιστότοπός μας είναι σε μεγάλο βαθμό πολύγλωσσος.
            Συχνές ερωτήσεις - Η πρώτη φορά ...

            Δεν έχω πάει ποτέ σε τραπέζι BDSM ...

            Τότε ελάτε μέσα! Είναι η πρώτη φορά για όλους.

            Αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον εκ των προτέρων, επικοινωνήστε με τον διοργανωτή του τακτικού τραπεζιού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

            Μπορούν τα ζευγάρια να λάβουν μέρος στο τραπέζι των τακτικών πελατών;

            Φυσικά, ελάτε! Καλωσορίζουμε ζευγάρια από κάθε αστερισμό και δεν διαφοροποιούμε με βάση το φύλο.


             Φοβάμαι ότι οι άλλοι γνωρίζουν ήδη περισσότερα από μένα...

             Βασικά, δεν υπάρχει ένα άτομο στη σκηνή του BDSM/φετίχ που να γνωρίζει τα πάντα. Υπάρχουν πάντα κάποιοι ειδικοί που ισχυρίζονται ακριβώς αυτό, αλλά αυτό είναι ανοησία.

             Όταν ανακαλύπτεις τις κλίσεις σου ή αρχίζεις να ζεις το BDSM, βρίσκεσαι στην αρχή της BDSM καριέρας σου. Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχετε πολλές ερωτήσεις. Αν έχετε απορίες, ελάτε στο τραπέζι των θαμώνων και μιλήστε με τους επισκέπτες.

             Μόνο όσοι μιλούν μπορούν να βοηθηθούν!


              Έχω μια ερώτηση σχετικά με το τραπέζι των θαμώνων ...

              Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε ένα σύντομο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση του Stammtisch.

              Ανυπομονούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Δεν είμαστε παντογνώστες, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

              Έχω ασυνήθιστες κλίσεις και προτιμήσεις για ρούχα...

              Τα τρανσέξουαλ άτομα και οι φετιχιστές των ρούχων μπορούν φυσικά να
              • φυσικά να συμμετέχουν στο Stammtisch, όπως όλοι οι άλλοι. Λάβετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι είστε μειοψηφία εδώ.
              • Παρακαλούμε ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα "ρούχα". Τα πρόστυχα ή ατημέλητα ρούχα αποδοκιμάζονται εδώ, καθώς δεν θέλουμε άγχος με τον υπεύθυνο του χώρου.
              • Αν δεν είστε σίγουροι, παρακαλούμε να έρθετε ακομπλεξάριστοι με καθημερινά ρούχα χωρίς τα φετίχ ρούχα σας.
              • Αν (βιολογικά άνδρας) θέλετε να εμφανιστείτε με γυναικεία ρούχα και δεν είστε σίγουροι αν το ντύσιμό σας είναι κατάλληλο, παρακαλούμε στείλτε φωτογραφίες σας με το ντύσιμό σας στη διεύθυνση του Stammtisch λίγες ημέρες νωρίτερα. Θέλουμε να αποφύγουμε ακατάλληλες στιγμές στον χώρο μας και να αποφύγουμε το άγχος με τον υπεύθυνο του χώρου.
              Αλλά μην ανησυχείτε: δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανοχή και την αποδοχή στο Stammtisch. Δεν αντιμετωπίζουμε κανέναν με λάθος τρόπο ή αρνητικά μόνο και μόνο επειδή έχει διαφορετικό τρόπο ζωής ή ιδιαίτερες ενδυματολογικές προτιμήσεις. Περιμένουμε μια φυσιολογική συμπεριφορά εδώ.

              "Κάθε Jeck είναι διαφορετικός".

              Αυτό είναι το νόημα του τραπεζιού των θαμώνων μας!

              Άνθρωποι με ασυνήθιστες φαντασιώσεις, κλίσεις και σεξουαλικές προτιμήσεις είναι ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος στο Stammtisch.

              Ωστόσο, αποκλείονται τα άτομα που εμπλέκονται σε ποινικά αδικήματα όπως η εμπορία ανθρώπων.

              Το BDSM μας είναι (μετα)συναινετικό και αποκλείει ρητά τα ποινικά αδικήματα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε τους συμμετέχοντες, αν χρειαστεί.

              Εάν γίνει γνωστό ότι ένας συμμετέχων έχει ήδη καταδικαστεί για (σοβαρά) ποινικά αδικήματα, μπορούμε να τον αποκλείσουμε από το τραπέζι των θαμώνων. Η σχετική απόφαση θα συζητηθεί και θα ληφθεί στο πλαίσιο της διαχείρισης του τραπεζιού των τακτικών μελών.


               Τι πρέπει να φέρω στο Stammtisch;

               Μια καλή αίσθηση του χιούμορ είναι σημαντική, επειδή το BDSM μπορεί να είναι πολύ χιουμοριστικό και δεν είναι πάντα θανατηφόρα σοβαρό.

               Θα πρέπει επίσης να έχετε ωραία θέματα συζήτησης.

               Αν θέλετε να παραγγείλετε κάτι να πιείτε ή να φάτε, θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας κάποια χρήματα.


                Πού μπορώ να εγγραφώ ως νεοεισερχόμενος;

                Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του τραπεζιού των τακτικών πελατών μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας στη διεύθυνση

                Πρέπει να εγγραφώ αν έρθω σε εσάς με έναν συμμετέχοντα στο τραπέζι των τακτικών πελατών;

                Όχι, σε αυτή την περίπτωση αυτό δεν είναι απαραίτητο. Παρακαλείστε να γνωστοποιήσετε στον διοργανωτή το μικρό σας όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτόπου, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε εγκαίρως όλες τις πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
                 Συχνές ερωτήσεις - Ημερομηνίες

                 Πού μπορώ να βρω τις ημερομηνίες των συνεδριάσεων;

                 Οι επίσημες πηγές για τις ημερομηνίες του Stammtisch είναι οι παρακάτω ιστότοποι, οι οποίοι διατηρούνται απευθείας από τη διοίκηση του Stammtisch. Αν και προσπαθούμε επίσης να δημοσιεύουμε τις ημερομηνίες σε άλλους ιστότοπους και κοινότητες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι εξωτερικοί ιστότοποι είναι 100% ενημερωμένοι. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο τους αναφερόμενους δικτυακούς τόπους.

                 Διοργανώνετε τακτικά θεματικές βραδιές;

                 Αυτή τη στιγμή έχουμε την εξής εναλλαγή: Έχουμε δύο θεματικές βραδιές, ακολουθούμενες από μια βραδιά χωρίς θέμα. Στη συνέχεια έχουμε πάλι δύο θεματικές βραδιές, ακολουθούμενες από μια βραδιά χωρίς θέμα και ούτω καθεξής.


                  Θα ήθελα να μιλήσω για ένα θέμα σε μια μεγάλη ομάδα.

                  Σημαντικό να γνωρίζετε: Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως για το θέμα που προτιμάτε, ώστε να το καταχωρήσουμε στο ημερολόγιό μας. Τα θέματά μας είναι ευέλικτα και μπορούν να αναβληθούν στο μέλλον. Μπορείτε να βοηθήσετε στη διαμόρφωση του ημερολογίου μας!


                   Πρέπει να παρευρίσκομαι σε κάθε Stammtisch;

                   Η συμμετοχή στο τακτικό τραπέζι είναι εθελοντική. Αν δεν έχετε χρόνο ή δεν έχετε όρεξη, δεν υπάρχει πρόβλημα.

                   Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το τακτικό μας τραπέζι ζει από τα μέλη του, τα οποία θα πρέπει επίσης να παρευρίσκονται στις συναντήσεις. Δεν έχει νόημα ή δεν έχει νόημα να εγγραφείτε, να παρευρεθείτε μία ή δύο φορές και στη συνέχεια να μην εμφανιστείτε για ένα χρόνο. Σε μια τέτοια περίπτωση, το βλέπουμε ως έλλειψη ενδιαφέροντος και θα σας διαγράψουμε από τον κατάλογο των τακτικών μελών.

                   Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο Stammtisch για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. λόγω αποτοξίνωσης, παραμονής σε σπα, διακοπών, ταξιδιού σε όλο τον κόσμο ή διακοπής BDSM), παρακαλούμε να ενημερώσετε τη διεύθυνση του Stammtisch μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως και να τους ενημερώσετε για πόσο καιρό αναμένεται να απουσιάσετε.


                    Μπορώ επίσης να επισκεφθώ τα τραπέζια άλλων θαμώνων;

                    Ευχαρίστως! Το δικό μας τραπέζι θαμώνων είναι ένα από τα πολλά στη Γερμανία. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των τραπεζοκαθισμάτων στο Μύνστερ στον δικτυακό τόπο του δικτύου μας που συνδέεται παρακάτω:

                    Γιατί οργανώνετε ένα τραπέζι για τακτικούς πελάτες μέσω συνομιλίας μέσω κάμερας, αφού έχετε ένα πραγ

                    Από το 2012 που ιδρύθηκε το τραπέζι των θαμώνων, έχουμε θέσει ως στόχο να είμαστε ένα πραγματικό τραπέζι των θαμώνων - όχι ένα εικονικό. Ωστόσο, μέχρι τις αρχές του 2020, δεν υπήρχε πανδημία κοροναϊού και, ως εκ τούτου, δεν υπήρχαν λουκέτα με κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης.

                    Η πανδημία του κοροναϊού μας αναγκάζει τώρα να αναθεωρήσουμε.

                    Ωστόσο, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τα μέλη των τακτικών μας τραπεζιών θέλουν να διατηρήσουν την επαφή παρά την πανδημία. Αποφασίσαμε να μετατρέψουμε προσωρινά το πραγματικό τραπέζι των θαμώνων σε μια εικονική πλατφόρμα βίντεο. Η βιντεοσυνομιλία λειτουργεί πολύ καλά και απαιτεί μόνο έναν υπολογιστή ή ένα smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο.


                     Πώς μπορώ να λάβω μέρος σε μια συνάντηση μέσω βίντεο;

                     Για να λάβετε μέρος σε μια συνάντηση μέσω βίντεο, χρειάζεστε μια κάμερα με μικρόφωνο και τη διεύθυνση URL της αίθουσας συνομιλίας μέσω βίντεο.

                     Μπορείτε να αγοράσετε μια κάμερα online ή offline σε πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Οι καλές κάμερες διατίθενται ήδη από πέντε ευρώ και, όπως συμβαίνει συχνά, δεν υπάρχουν ανώτατα όρια.

                     Η διεύθυνση για τη συνομιλία μέσω κάμερας κοινοποιείται μόνο μέσω εσωτερικών ομάδων WhatsApp ή ενημερωτικών δελτίων.

                     Η συνομιλία λειτουργεί καλύτερα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome ή Edge ή με μια εφαρμογή.

                     Σημειώστε ότι δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη το βράδυ αυτό.


                      Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Stammtisch με αυτοκίνητο;

                      Η τοποθεσία του σταθερού μας τραπεζιού Mauritius βρίσκεται στην οδό Warendorfer Straße 71 στο Münster. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλούμε εισάγετε αυτή τη διεύθυνση στο σύστημα πλοήγησής σας. Εάν το Stammtisch ή μια εκδήλωση πραγματοποιείται σε διαφορετική τοποθεσία, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση που αναφέρεται στη σελίδα με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

                      Παρακαλείστε να υπολογίσετε 10-15 λεπτά για να βρείτε χώρο στάθμευσης. Μπορείτε να παρκάρετε είτε απευθείας στην άκρη του δρόμου είτε στους παράδρομους.

                      Για μια μετακίνηση με αυτοκίνητο χωρίς άγχος, συνιστούμε την πλοήγηση με το NUNAV.
                       Συχνές ερωτήσεις - Στολή

                       Τι πρέπει να φορέσω;

                       Παρακαλείστε να φοράτε άνετα καθημερινά ρούχα. Δεν βρισκόμαστε σε BDSM play party ή στην παρέλαση αγάπης.


                        Μπορώ να φοράω κολάρα, κολιέ ή δαχτυλίδι δακτύλου Ο μαζί σας;

                        Φυσικά και μπορείτε να τα φορέσετε μαζί μας! Αν στην αρχή νιώθετε ανασφάλεια, μην ανησυχείτε!


                         Έρχομαι κατευθείαν από τη δουλειά και φοράω επαγγελματικό ντύσιμο.

                         Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε σε εμάς με αυτό το ντύσιμο. Ωστόσο, θα ήταν σκόπιμο να αφαιρέσετε εκ των προτέρων τυχόν πλήρη ονομαστικά σήματα ή αναφορές στον εργοδότη σας.
                          Συχνές ερωτήσεις - Μέλη

                          Κάνετε διάκριση μεταξύ ενδιαφερομένων και μελών;

                          Ναι.

                          Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ένα χρόνο στη διάθεσή τους για να γνωρίσουν το τραπέζι των τακτικών μας μελών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ελέγχουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Όποιος έχει επισκεφθεί το Stammtisch τουλάχιστον τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους γίνεται μέλος.

                          Τα μέλη του Stammtisch συμμετέχουν τακτικά στη ζωή του Stammtisch. Ωστόσο, εάν ένα μέλος δεν παρευρίσκεται πλέον στο τραπέζι των τακτικών μελών εντός ενός έτους, πρέπει να υποθέσουμε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον.
                           Συχνές ερωτήσεις - Διαγραφή από το Τραπέζι των τακτικών πελατών

                           Πώς μπορώ να διαγραφώ από το Stammtisch;

                           Απλά στείλτε μας ένα e-mail χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή μέσω της γενικής διεύθυνσης e-mail. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε με ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ακύρωση και τη διαγραφή των δεδομένων σας.                           Συχνές ερωτήσεις - Επεξεργασία δεδομένων / Προστασία δεδομένων / DSGVO

                           Ποια δεδομένα συλλέγονται από εμένα και πώς χρησιμοποιούνται;

                           Αποθηκεύουμε τις ακόλουθες πληροφορίες στη διαχείριση των μελών των τακτικών μας τραπεζιών:
                           • Το πραγματικό σας όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι υποχρεωτικά. Σκοπίμως δεν καταγράφουμε ψευδώνυμα ή ψευδώνυμα.
                           • Εάν έχετε καταχωρίσει άλλα κύρια δεδομένα, όπως αριθμό τηλεφώνου, τοποθεσία, έτος γέννησης ή κατάσταση σχέσης, καθώς και τις προτιμήσεις σας ή την εμπειρία σας στο BDSM, πρόκειται για εθελοντικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
                           • Για τις στατιστικές μας σχετικά με την ηλικία και την τοποθεσία, θα ήταν χρήσιμο να μας πείτε το έτος γέννησής σας καθώς και τον τόπο διαμονής σας, τη γειτονιά και την περιοχή.
                           • Καταγράφουμε επίσης στατιστικά στοιχεία όπως η ημερομηνία που επικοινωνήσατε μαζί μας, η πρώτη σας επίσκεψη στο τραπέζι των θαμώνων μας, η διάρκεια της περιόδου παρατήρησής σας (η τιμή αυτή είναι δυναμική) και η ώρα της πραγματικής σας επίσκεψης. Οι πραγματικές επισκέψεις στο τραπέζι των τακτικών πελατών καταγράφονται για το τρέχον έτος και τα δύο τελευταία έτη.
                           • Θα σημειώνουμε επίσης αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο, αν είστε μέλος της ομάδας μας WhatsApp ή αν έχετε προεπιλεγεί για αυτή την ομάδα.
                           • Καταγράφουμε επίσης αν έχετε εγγραφεί για κάποια ειδική εκδήλωση.
                           Μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή στη σύνδεση χρήστη σας, την οποία έχουμε δημιουργήσει ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Θα σας στείλουμε τα προσωπικά σας δεδομένα πρόσβασης όταν επικοινωνήσετε για πρώτη φορά μαζί μας.

                           Ποιες είναι οι διευθύνσεις ιστού με https://s.bdsm-muenster.com/... ?

                           Συχνά συντομεύουμε μεγάλες διευθύνσεις διαδικτύου, όπως συνδέσμους προς τους χάρτες Google ή λήψεις. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιούμε μια υπηρεσία σύντομων διευθύνσεων URL κάτω από το υποτομέα https://s.bdsm-muenster.com/. Αυτό μας επιτρέπει επίσης να προσδιορίσουμε αν έχει γίνει κλικ στο σύνδεσμο. Η υπηρεσία μας για τις σύντομες διευθύνσεις URL βασίζεται στο αυτοδιαχειριζόμενο σενάριο της Yourls.


                            Ποια δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία στο ενημερωτικό δελτίο;

                            Στα τακτικά ενημερωτικά μας δελτία, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το μικρό σας όνομα και το ατομικό σας όνομα σύνδεσης για τις πληροφορίες χρήστη του πίνακα των τακτικών χρηστών.


                             Πού αποθηκεύονται τα δεδομένα που συλλέγονται;

                             Δεν διαβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους ή εξωτερικές εταιρείες.

                             Όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων mySQL. Η βάση δεδομένων βρίσκεται σε έναν διακομιστή στο κέντρο δεδομένων της Δρέσδης του web host Neue Medien Münnich, όπως και ο ιστότοπός μας. Το ενημερωτικό δελτίο δημιουργείται με το λογισμικό "SuperMailer" και η βάση δεδομένων αποθηκεύεται τοπικά στη διαχείριση του πίνακα τακτικών πελατών. Επιπλέον, δημιουργείται ένα αντίγραφο ασφαλείας στον προαναφερθέντα διακομιστή.

                             Τα αντίγραφα ασφαλείας των βάσεων δεδομένων δημιουργούνται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και τα δεδομένα των αντιγράφων ασφαλείας διατηρούνται για επτά ημέρες πριν διαγραφούν.

                             Προσφέρουμε σε όλους έναν ασφαλή χώρο για τα δεδομένα τους, προσωπικά στο χώρο. Σημειώστε ότι δεν διαβιβάζουμε τα άμεσα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτους ή άλλους συμμετέχοντες.


                              Πότε θα διαγραφούν τα αποθηκευμένα δεδομένα μου;

                              Θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας μόλις ακυρώσετε την εγγραφή σας σε εμάς ή δεν έχετε παρακολουθήσει το Stammtisch μετά από ένα χρόνο. Θα σας ενημερώσουμε για τη διαγραφή των δεδομένων σας με ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


                               Ποια είναι η περίοδος παρατήρησης για την οποία ο κόσμος μιλάει συνεχώς;

                               Πώς μπορούν οι διοργανωτές των τακτικών τραπεζιών να προσδιορίσουν και να αξιολογήσουν το ενδιαφέρον των ενδιαφερομένων;

                               Αυτά τα ερωτήματα θέσαμε στον εαυτό μας, μεταξύ άλλων, στην αρχή. Η απάντηση ήταν απλή: το ενδιαφέρον ενός επισκέπτη μπορεί να μετρηθεί από την παρουσία του στο τραπέζι των θαμώνων. Εάν κάποιος παρευρίσκεται στο τραπέζι των τακτικών επισκεπτών, ενδιαφέρεται. Σε κάθε συμμετέχοντα δίνεται μια ατομική περίοδος παρατήρησης για να ελεγχθεί αν έχει συμμετάσχει στο τραπέζι των θαμώνων. Όταν φτάσει η ημερομηνία, χρησιμοποιούμε τα στατιστικά στοιχεία των επισκεπτών για να ελέγξουμε αν ο συμμετέχων έχει όντως παρακολουθήσει το τραπέζι των τακτικών.

                               Η ημερομηνία βρίσκεται στο μέλλον. Ο καθένας μπορεί να ελέγξει την ημερομηνία της ατομικής του περιόδου παρατήρησης στην προσωπική του σύνδεση στις πληροφορίες χρήστη του τραπεζιού των τακτικών. Τα δεδομένα πρόσβασης θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


                                Πού μπορώ να δω τα αποθηκευμένα δεδομένα μου;

                                Έχουμε δημιουργήσει έναν ξεχωριστό ενημερωτικό ιστότοπο για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να συνδεθείτε με ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Τα στοιχεία πρόσβασης θα σας δοθούν στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος.

                                Ποιος είναι ο σύνδεσμός μου για ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων, τον ΓΚΠΔ και άλλα πα

                                Εάν έχετε τέτοιες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τον υπεύθυνο του τραπεζιού των τακτικών πελατών.

                                Ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του χρήστη;

                                Μόνο ο ενδιαφερόμενος και η διαχείριση του τραπεζιού των τακτικών μελών έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των μελών. Δεν διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Τηρούμε αυστηρά τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων.


                                 Αποδέκτης της έρευνας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

                                 Η φόρμα επικοινωνίας αποστέλλει όλες τις καταχωρήσεις μέσω email στη διεύθυνση stammtisch@bdsm-muenster.com. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταλεί μόνο στη διοίκηση του τραπεζιού των τακτικών μελών.


                                  Γιατί καταγράφουμε ποιος επισκέφθηκε το τραπέζι των θαμώνων και πότε;

                                  Τα στατιστικά στοιχεία προσέλευσης μας επιτρέπουν να καταγράφουμε πόσα άτομα παρακολουθούν το Stammtisch και αν ένα μέλος επισκέπτεται το Stammtisch μετά την εγγραφή του.

                                  Το Stammtisch ζει μέσα από τα ενεργά μέλη του που συμμετέχουν στη ζωή του Stammtisch στο χώρο. Δεν χρειαζόμαστε ενδιαφερόμενους που διαβάζουν μόνο e-mails (εικονικά μέλη). Είμαστε ένα πραγματικό τακτικό τραπέζι και δίνουμε μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι τα μέλη μας δεν κρύβονται πίσω από έναν υπολογιστή.


                                   Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο τραπέζι των τακτικών πελατών και των ε

                                   Τα δεδομένα των χρηστών και οι κωδικοί πρόσβασης αποτελούν σήμερα τόσο μέρος του Διαδικτύου όσο και η Wikipedia, η Google ή το Facebook.

                                   Κάθε ενδιαφερόμενος ή επισκέπτης του τραπεζιού θαμώνων λαμβάνει από εμάς τη δική του πρόσβαση στο Userinfo. Πρόκειται για μια μικρή πύλη στην οποία μπορούν να προβληθούν τα προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά είναι προσβάσιμα μόνο στους διοργανωτές του τραπεζιού των θαμώνων και στον ενδιαφερόμενο.

                                   Παρέχουμε διαφανείς πληροφορίες σχετικά με αυτό. Η είσοδος γίνεται με ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης.

                                   Το όνομα χρήστη αποτελείται από το μικρό όνομα του ατόμου, έναν τυχαίο πενταψήφιο αριθμό και έναν ειδικό χαρακτήρα. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι το όνομα χρήστη είναι μοναδικό στο σύστημα.

                                   Ο κωδικός πρόσβασης αποτελείται από 15 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων. Οι κωδικοί πρόσβασης δημιουργούνται σκόπιμα τυχαία και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την υπηρεσία μας. Για λόγους ασφαλείας, οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται ως κατακερματισμός κωδικού πρόσβασης χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο PASSWORD_BCRYPT. Ο PASSWORD_BCRYPT χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νέων κατακερματισμών κωδικών πρόσβασης με τον αλγόριθμο CRYPT_BLOWFISH. Για τον υπολογισμό του κατακερματισμού του κωδικού πρόσβασης έχουμε ορίσει την επιλογή κόστους σε 15. Ο αρχικός κωδικός πρόσβασης δεν μπορεί ούτε να διαβαστεί ούτε να υπολογιστεί εκ νέου από τους κατακερματισμούς κωδικών πρόσβασης στη βάση δεδομένων. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί μόνο να εκχωρηθεί εκ νέου.

                                   Η πρόσβαση στις πληροφορίες χρήστη είναι δυνατή μόνο εάν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης έχουν εισαχθεί σωστά.

                                   Για τη σύνδεση στις πληροφορίες χρήστη δημιουργείται ένα cookie συνεδρίας. Αυτό διαγράφεται μόλις εγκαταλείψετε τις πληροφορίες χρήστη ή κλείσετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

                                   Εάν χρειάζεστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PassGenerator.de.
                                    Συχνές ερωτήσεις - RSS feeds

                                    Τι είναι οι ροές RSS;

                                    Μια ροή RSS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή τυποποιημένων πληροφοριών σε μορφή XML. Δωρεάν προγράμματα για κάθε λειτουργικό σύστημα μπορούν να διαβάσουν και να αξιολογήσουν τα RSS feeds.


                                     Ποια προγράμματα είναι κατάλληλα για την ανάγνωση RSS feeds;

                                     Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα για κάθε λειτουργικό σύστημα που μπορούν να διαβάσουν και να αναλύσουν τις ροές RSS. Τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Outlook ή το Thunderbird, μπορούν επίσης να διαβάσουν ροές RSS.
                                      Συνεργάτες / Ομάδες                                      Τραπέζι των τακτικών πελατών της DarkSide
                                      Πάντα την πρώτη Κυριακή του μήνα το DarkSide σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό Stammtisch στο Greven.

                                      www.darkside-ms.de

                                      Σύνδεση σχοινιού Münster
                                      Το Münster RopeConnection απευθύνεται σε ανθρώπους μέσα και γύρω από το Münster που ενδιαφέρονται για όλα τα πράγματα που τους συναρπάζουν.

                                      www.ropeconnection.de

                                      kcm Münster e.V.
                                      Gay Centre Münster e.V.

                                      www.kcm-muenster.de

                                      Δίκτυο BDSM Münster
                                      Επισκόπηση όλων των ενεργών ομάδων BDSM και των τακτικών τραπεζιών στο Münster, οι οποίες έχουν ενωθεί για να σχηματίσουν το Δίκτυο BDSM Münster.

                                      www.bdsm-netzwerk-muenster.de                                      DE | ARA | BGR | CHN | DNK | EN | EST | FIN | FRA | GRC | IDN | IT | JPN | KOR | LVA | LTU | NL | NOR | PL | PRT | BRA | ROU | RUS | SWE | SVK | SVN | ES | CZE | TUR | UKR | HUN | DeepL Translator