Următoarea masă a obișnuiților:


Contact - Sunteți interesat?

Contact - Sunteți interesat?

... atunci luați pur și simplu legătura cu noi. Folosiți doar acest formular de contact. Formular de contact.

Participanți la masa obișnuită

Participanți la masa obișnuită

Cine vine la Masa clienților obișnuiți? Câți ani au participanții și de unde provin aceștia. Răspunsuri pe pagina noastră de informații Participanți.

Statistici Masa clienților obișnuiți

Statistici Masa clienților obișnuiți

Câți vizitatori vin la Masa clienților obișnuiți? Câți bărbați sau câte femei? Răspunsuri pe pagina noastră de informații Statistici.

Masa clienților obișnuiți este o zonă fără sex

Masa clienților obișnuiți este o zonă fără sex

Toată lumea este binevenită aici - indiferent de sexul căruia vă simțiți că aparțineți, de preferințele sexuale sau de calea pe care o urmați în viață. Toată lumea are drepturi egale și participă pe picior de egalitate. Mai multe informații pe pagina noastră de informații Zona fără sex.

Calendarul meselor obișnuite / datele meselor obișnuite:

Întrebări frecvente - Generalități

Care este vârsta dumneavoastră medie?

Publicăm vârsta medie actuală pe pagina noastră de statistici.

Vă rugăm să rețineți:
 • Nu toți vizitatorii și-au precizat vârsta.
 • Noi înregistrăm doar anul nașterii și calculăm vârsta pe baza acestuia.
 • Aceste valori sunt doar orientative.
 • Orice vizitator cu vârsta de peste 18 ani este binevenit.


Câți vizitatori vin la masa clienților obișnuiți? Câte femei și câți bărbați?

Puteți găsi statisticile privind vizitatorii în cronica noastră sau pe site-ul nostru de statistici.

Pot să mă întâlnesc cu oameni pe care îi cunosc la tine acasă?

Teoretic, este posibil.

Dar de ce este această persoană pe care o cunoașteți la masa noastră obișnuită? Probabil din același motiv ca și dumneavoastră.

Și acum?

Probabil că la început vă veți privi ciudat unul pe celălalt. Cel mai bun lucru este să vorbiți despre interesele voastre și să conveniți că tot ceea ce se discută la masa obișnuiților va rămâne acolo și nu va deveni subiect de conversație la serviciu sau între prieteni. Ambele părți sunt cu siguranță interesate de acest lucru. Așa că nu vă fie teamă! Treceți pe la noi pentru o discuție.


  Întâlnesc pe cineva de la masa obișnuită cu familia, colegii de serviciu sau cunoscuții.

  Vă rugăm să nu divulgați nicio informație pe care ați aflat-o despre un membru la Stammtisch - fie că este vorba de informații private sau profesionale.

  De asemenea, evitați ieșirile nedorite, abținându-vă să faceți orice aluzie la BDSM sau la Stammtisch dacă se întâmplă să întâlniți un membru Stammtisch în compania colegilor de serviciu, a familiei, a prietenilor sau a cunoștințelor. Vă rugăm să respectați aceste reguli.


   Pot găsi un sclav, o stăpână sau un stăpân de bunăvoie la tine?

   Foarte important: Stammtisch nu este un serviciu de întâlniri!

   Este posibil să întâlniți pe cineva aici și să vă interesați unul de celălalt - este absolut în regulă.

   Dar nu uitați:
   • Participantele de sex feminin de la Stammtisch-ul nostru nu sunt cu siguranță un joc corect.
   • Un nu înseamnă nu și aici!
   • Flirtul este permis - dar nu să vă dați la celălalt!
   • Dacă întâlnești pe cineva interesant și se dezvoltă o relație între voi, ești singurul responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă între voi.


   Nici organizatorii de la masa obișnuită, nici participanții neimplicați de la masa obișnuită nu pot fi trași la răspundere sau responsabili pentru acest lucru.


    Sunt o dominatoare profesionistă. Pot să mă alătur vouă?

    Doamnele și domnii din industria profesională sunt invitați cu drag să se alăture Stammtisch. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că Stammtisch nu este destinat să caute în mod activ noi clienți solvabili.


     Voi fi inundat cu prea multe mesaje din lista de distribuție a știrilor?

     De regulă, prin intermediul acestei liste se distribuie doar unul sau două e-mailuri pe săptămână sau la două săptămâni, în funcție de întâlnirile viitoare sau de necesitatea unei discuții.


      Faceți parte dintr-o comunitate sau aveți o organizație umbrelă?

      Nu, această masă a clienților obișnuiți este independentă de orice comunitate sau site web al scenei BDSM (cu excepția propriei noastre pagini de pornire). Nu avem nici o organizație umbrelă și nici nu suntem afiliați la o asociație. Suntem pur și simplu o parte a scenei BDSM din Germania.

      Suntem un membru activ al rețelei BDSM Münster și Münsterland, care a fost creată în parte prin munca noastră de la masa obișnuită.

      BVSM e.V. (Bundesvereinigung Sadomasochismus e.V. - www.bvsm.de) este o excepție majoră aici. Suntem membru corporativ al BVSM e.V. din august 2016 și lucrăm în rețea cu alte mese de regulars' tables din întreaga Germanie. De la sfârșitul anului 2021, însă, BVSM e.V. nu mai există. Nu există nici un site web și nici o adresă de e-mail.

      Deși suntem prezenți pe diverse site-uri BDSM/fetish/erotice și ne reprezentăm acolo, nu suntem supuși niciunei reglementări externe cu privire la modul în care ar trebui să acționăm ca masă de regulars sau cum trebuie să ne comportăm. Suntem 100% independenți și vom rămâne astfel.

      Nu este o cerință să fim înregistrați pe un site extern de BDSM/fetish/erotic.


       Voi suporta vreun cost? Dacă da, care sunt acestea?

       Nu suntem un club și nu dorim să devenim unul.

       Participarea la Stammtisch este și va rămâne gratuită. Nu vor exista plăți lunare sau alte plăți obligatorii.

       Cu toate acestea, nu ne putem aștepta ca managementul Stammtisch să finanțeze singur cheltuielile decise în comun. Acest tip de cheltuieli ar trebui să fie suportate de toți participanții la Stammtisch. Din acest motiv, este disponibilă o cutie de donații. Deși participarea este voluntară, ea este totuși apreciată.

       Cheltuielile comune pot fi, de exemplu, costuri de publicitate sau mici cadouri. Decizia privind astfel de cheltuieli se ia în mod democratic. Costurile sunt suportate doar dacă comandați ceva de băut sau de mâncat. Fiecare suportă singur aceste costuri. Nu există nici o obligație de a consuma și nici un consum minim din partea operatorului locației.

       Transparența este importantă pentru noi. Registrul de casă pentru casa de marcat Stammtisch privind veniturile și cheltuielile poate fi descărcat printr-un link din e-mailul de informare periodic.


        Cine sunt destinatarii e-mailurilor trimise la stammtisch@bdsm-muenster.com?

        Destinatarii stammtisch@bdsm-muenster.com sunt Sven & Tobias (conducerea Stammtisch) - și nicio altă persoană.

        Oferim fiecărei părți interesate un spațiu protejat. De ce ar trebui să publicăm o adresă de e-mail de contact, dacă datele private ale expeditorului sunt apoi trimise tuturor participanților la mesele obișnuite? Nu are sens, nu facem asta! Protecția datelor membrilor noștri este foarte importantă pentru noi!

        Pierd ceva dacă nu iau parte la masa obișnuită?

        Da, cu siguranță!

        Dacă nu participați la masa obișnuită, veți pierde seri interesante și discuții interesante. Participarea activă la masa obișnuiților este cea mai bună modalitate de a afla cine este cu adevărat interesat. Acesta este singurul mod în care ne putem asigura că membrii noștri sunt activi și implicați.

        Ceea ce contează pentru noi este participarea activă și reală la masa obișnuită.


         Aviz juridic

         Din păcate, în trecut au existat cazuri în care au stat la noi persoane care au avut contacte regulate cu procuratura, poliția, instanțele de judecată etc. și care, prin urmare, cunoșteau din interior diverse închisori. Cu toate acestea, am aflat despre acest lucru abia ulterior sau foarte târziu, de exemplu, prin conversații personale sau rapoarte publice.

         BDSM Stammtisch Münster und Münsterland nu este un punct de contact pentru persoanele care au fost condamnate în trecut sau în prezent pentru infracțiuni penale, de exemplu crimă, viol, acte sexuale cu minori sau altele similare.

         Conducerea Stammtisch se distanțează în mod expres de astfel de persoane.

         În cazul în care conducerea mesei obișnuite ia cunoștință de un astfel de caz în care este implicat un membru sau o parte interesată, persoana respectivă va fi exclusă imediat de la masa obișnuită.

         Cu toate acestea, nu verificăm în prealabil dacă o parte interesată are un cazier judiciar corespunzător. De asemenea, nu este vorba nici despre abateri de viteză și/sau puncte în Flensburg.

         Știm că acest subiect este sensibil și nu foarte plăcut, chiar foarte înspăimântător (oamenii care se învârt în jurul locului ...). Am avut și trebuie să învățăm să ne descurcăm cu el. Cu toate acestea, nu există loc pentru astfel de persoane la masa noastră de obișnuiți și avem o opinie clară pe această temă. Există toleranță zero aici.

         Cu toate acestea, noi persoane interesate sunt foarte binevenite la Stammtisch! Trebuie să protejăm ceilalți participanți la masa obișnuită și să le oferim un spațiu sigur. Tratăm acest subiect în mod deschis și oferim tuturor un spațiu sigur.

         Cu toate acestea, trebuie să oferim informații clare și o comunicare în avans.


          Masa clienților obișnuiți și Corona

          Pandemia de corona ne afectează viața de zi cu zi și, de asemenea, viața de Stammtisch.

          Recomandăm tuturor vizitatorilor și celor interesați să se vaccineze împotriva coronavirusului. Înțelegem dacă cineva nu poate fi vaccinat din motive de sănătate, cum ar fi o intoleranță. În prezent există numeroase oferte din partea medicilor și a centrelor de vaccinare pentru a se vaccina împotriva acestui virus.


           Ce limbi se vorbesc la Stammtisch?

           La Stammtisch se vorbește limba germană. Din păcate, nu putem oferi suport pentru alte limbi, deși site-ul nostru este în mare parte multilingv.
            Întrebări frecvente - Prima dată ...

            Nu am fost niciodată la o masă de obișnuiți BDSM...

            Atunci intră! E prima dată pentru toată lumea.

            Dacă doriți să vorbiți cu cineva înainte, vă rugăm să contactați organizatorul mesei obișnuite prin e-mail.

            Pot participa și cuplurile la masa obișnuită?

            Bineînțeles, intrați! Primim cupluri din orice constelație și nu facem diferențe în funcție de sex.


             Mă tem că ceilalți știu deja mai multe decât mine...

             Practic, nu există o singură persoană în scena BDSM/fetish care să știe totul. Întotdeauna există experți care pretind exact asta, dar este o prostie.

             Atunci când îți descoperi înclinațiile sau începi să trăiești BDSM, ești la începutul carierei tale BDSM. Este complet normal să ai o mulțime de întrebări. Dacă aveți întrebări, veniți la masa obișnuiților și vorbiți cu vizitatorii.

             Doar oamenii care vorbesc pot fi ajutați!


              Am o întrebare despre masa obișnuită...

              Dacă aveți întrebări, trimiteți un scurt e-mail către conducerea Stammtisch.

              Așteptăm cu nerăbdare să vă răspundem la întrebări. Nu suntem omniscienți, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta. Așadar, nu ezitați să ne contactați!

              Am înclinații și preferințe neobișnuite în materie de ținute...

              Persoanele transsexuale și fetișistele vestimentare pot, desigur, să
              • desigur, să participe la Stammtisch, la fel ca toți ceilalți. Vă rugăm să rețineți, totuși, că sunteți în minoritate aici.
              • Vă rugăm să vă uitați cu atenție la întrebările privind subiectul "ținute". Ținutele ușuratice sau neglijente sunt dezaprobate aici, deoarece nu dorim să avem niciun stres cu operatorul localului.
              • Dacă nu sunteți siguri, vă rugăm să veniți nestingheriți în haine de zi cu zi, fără hainele voastre fetișiste.
              • Dacă doriți să apăreți în haine de damă și nu sunteți sigur că ținuta dvs. este potrivită, vă rugăm să trimiteți fotografii cu dvs. în ținuta dvs. conducerii Stammtisch cu câteva zile înainte. Dorim să evităm momente nepotrivite în locația noastră și să evităm stresul cu operatorul locației.
              Dar nu vă faceți griji: acordăm o mare importanță toleranței și acceptării la Stammtisch. Nu privim pe nimeni în mod greșit sau negativ doar pentru că are un stil de viață diferit sau anumite preferințe vestimentare. Ne așteptăm la un comportament normal aici.

              "Fiecare Jeck este diferit".

              Despre asta este vorba la masa noastră obișnuită!

              Persoanele cu fantezii, înclinații și preferințe sexuale neobișnuite sunt binevenite să ia parte la Stammtisch.

              Cu toate acestea, sunt excluse persoanele care se implică în infracțiuni precum traficul de persoane.

              BDSM-ul nostru este (meta)consensual și exclude în mod explicit infracțiunile penale. Ne rezervăm dreptul de a exclude participanții dacă este necesar.

              În cazul în care se află că un participant a fost deja condamnat pentru infracțiuni penale (grave), îl putem exclude de la masa obișnuită. Decizia în acest sens va fi discutată și luată în cadrul conducerii mesei regularilor.


               Ce trebuie să aduc la Stammtisch?

               Un bun simț al umorului este important, deoarece BDSM poate fi foarte amuzant și nu este întotdeauna extrem de serios.

               De asemenea, ar trebui să aveți subiecte de conversație plăcute.

               Dacă vreți să comandați ceva de băut sau de mâncat, ar trebui să aveți și niște bani la dumneavoastră.


                Unde mă pot înregistra ca nou-venit?

                Vă rugăm să luați legătura cu liderul de masă al clienților obișnuiți prin intermediul formularului nostru de contact la adresa

                Trebuie să mă înregistrez dacă vin la dumneavoastră cu un participant la masa obișnuită?

                Nu, în acest caz nu este necesar. Vă rugăm să îi comunicați organizatorului prenumele și adresa de e-mail la fața locului pentru a vă asigura că primiți toate informațiile prin e-mail în timp util.
                 Întrebări frecvente - Date

                 Unde pot găsi datele întâlnirilor?

                 Sursele oficiale pentru datele Stammtisch sunt site-urile web enumerate mai jos, care sunt administrate direct de către conducerea Stammtisch. Deși încercăm să publicăm datele și pe alte site-uri și comunități, nu putem garanta că site-urile externe sunt 100% actualizate. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți doar site-urile menționate.

                 Organizați în mod regulat serate tematice?

                 În prezent, avem următoarea rotație: avem două seri tematice, urmate de o seară fără temă. Apoi avem din nou două seri tematice, urmate de o seară fără temă și așa mai departe.


                  Aș dori să vorbesc despre un subiect într-un grup mare.

                  Este important de știut: Vă rugăm să ne anunțați imediat tema preferată, pentru a o putea înscrie în agenda noastră. Temele noastre sunt flexibile și pot fi amânate în viitor. Puteți contribui la conturarea jurnalului nostru!


                   Ar trebui să particip la fiecare Stammtisch?

                   Participarea la masa obișnuiților este voluntară. Dacă nu aveți timp sau nu aveți chef, nu este nicio problemă.

                   Cu toate acestea, este important să rețineți că masa obișnuită trăiește de pe urma membrilor săi, care ar trebui să participe și ei la întâlniri. Are puțin sau deloc sens să te înscrii, să participi o dată sau de două ori și apoi să nu te prezinți timp de un an. În acest caz, considerăm că este vorba de o lipsă de interes și vă vom șterge de pe lista celor care participă regulat la masă.

                   Dacă nu puteți participa la Stammtisch pentru o perioadă mai lungă de timp, indiferent de motiv (de exemplu, din cauza unei dezintoxicări, a unui sejur la un centru spa, a unor vacanțe, a unei călătorii în jurul lumii sau a unei pauze BDSM), vă rugăm să informați conducerea Stammtisch prin e-mail sau personal și să le comunicați cât timp vă așteptați să lipsiți.


                    Pot să vizitez și mesele altor clienți obișnuiți?

                    Cu plăcere! Masa noastră este una dintre multele mese obișnuite din Germania. Puteți găsi o prezentare generală a meselor obișnuite din Münster pe site-ul rețelei noastre, cu linkul de mai jos:

                    De ce organizați o masă a clienților obișnuiți prin chat prin webcam dacă aveți o masă reală a clien

                    Încă de la înființarea mesei obișnuiților, în 2012, ne-am propus să fim o masă a obișnuiților reală, nu una virtuală. Cu toate acestea, până la începutul anului 2020, nu a existat o pandemie de coronavirus și, prin urmare, nu au existat blocaje cu închiderea unităților de alimentație publică.

                    Pandemia de coronavirus ne obligă acum să ne regândim.

                    Cu toate acestea, ne-am dat seama că membrii mesei noastre obișnuite doresc să mențină contactul în ciuda pandemiei. Am decis să schimbăm temporar masa reală a clienților obișnuiți cu o platformă video virtuală. Chat-ul video funcționează foarte bine și necesită doar un computer sau un smartphone cu o conexiune la internet.


                     Cum pot participa la o întâlnire video?

                     Pentru a participa la o reuniune video, aveți nevoie de o cameră web cu microfon și de adresa URL a camerei de videochat.

                     Puteți cumpăra o cameră web online sau offline din multe magazine de electronice. Camerele web bune sunt disponibile la un preț de doar cinci euro și, așa cum se întâmplă adesea, nu există limite superioare.

                     Adresa pentru chat-ul prin webcam este comunicată doar prin intermediul grupurilor interne de WhatsApp sau al buletinelor informative.

                     Chat-ul funcționează cel mai bine în browserul Chrome sau Edge sau cu o aplicație.

                     Vă rugăm să rețineți că nu vom putea oferi asistență tehnică în această seară.


                      Care este cel mai bun mod de a ajunge la Stammtisch cu mașina?

                      Locația mesei noastre obișnuite, Mauritius, se află pe Warendorfer Straße 71 în Münster. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să introduceți această adresă în sistemul de navigație. În cazul în care Stammtisch sau un eveniment are loc într-o altă locație, vă rugăm să folosiți adresa indicată pe pagina cu detalii despre eveniment.

                      Vă rugăm să acordați 10-15 minute pentru a găsi un loc de parcare. Puteți parca fie direct pe marginea drumului, fie pe străzile laterale.

                      Pentru o călătorie fără stres cu mașina, vă recomandăm să navigați cu NUNAV.
                       Întrebări și răspunsuri - Outfit

                       Ce ar trebui să port?

                       Vă rugăm să purtați haine confortabile de zi cu zi. Nu suntem la o petrecere de joacă BDSM sau la Love Parade.


                        Pot purta cu tine gulere, coliere sau inelul cu degetul O?

                        Bineînțeles că le puteți purta cu noi! Dacă nu vă simțiți sigur la început, nu vă faceți griji!


                         Vin direct de la serviciu și port o ținută business.

                         Sunteți binevenit să veniți la noi în această ținută. Cu toate acestea, ar fi recomandabil să eliminați în prealabil orice ecuson cu numele complet sau referințe la angajatorul dumneavoastră.
                          Întrebări frecvente - Afilierea

                          Faceți o diferență între părțile interesate și membri?

                          Da.

                          Părțile interesate au la dispoziție un an pentru a se familiariza cu masa noastră obișnuită. În această perioadă, verificăm dacă există interes. Orice persoană care a vizitat Stammtisch de cel puțin patru ori în acest prim an devine membru.

                          Membrii Stammtisch iau parte în mod regulat la viața Stammtisch-ului. Cu toate acestea, dacă un membru nu mai participă la masa obișnuită în decurs de un an, trebuie să presupunem că nu mai este interesat.
                           Întrebări frecvente - Dezabonarea de la Masa clienților obișnuiți

                           Cum pot să mă dezabonez de la Stammtisch?

                           Pur și simplu trimiteți-ne un e-mail folosind formularul de mai jos sau prin intermediul adresei generale de e-mail. Vă vom informa apoi, într-un e-mail separat, cu privire la dezabonare și la ștergerea datelor dumneavoastră.                           Întrebări frecvente - Prelucrarea datelor / Protecția datelor / DSGVO

                           Ce date sunt colectate de la mine și cum sunt utilizate?

                           Stocăm următoarele informații în administrația membrilor mesei noastre obișnuite:
                           • Prenumele real și adresa de e-mail sunt obligatorii. În mod deliberat, nu înregistrăm pseudonime sau porecle.
                           • În cazul în care ați introdus alte date principale, cum ar fi numărul de telefon, locația, anul nașterii sau statutul relației, precum și preferințele dvs. sau experiența BDSM, acestea sunt informații voluntare pe care ni le-ați furnizat prin intermediul formularului de contact.
                           • Pentru statisticile noastre privind vârsta și locația, ar fi util să ne spuneți anul nașterii, precum și locul de reședință, cartierul și districtul în care locuiți.
                           • De asemenea, înregistrăm date statistice, cum ar fi data la care ne-ați contactat, prima dumneavoastră vizită la masa obișnuită, durata perioadei de observare (această valoare este dinamică) și ora vizitei dumneavoastră efective. Vizitele efective la masa obișnuiților sunt înregistrate pentru anul în curs și pentru ultimii doi ani.
                           • Vom nota, de asemenea, dacă v-ați abonat la buletinul nostru informativ, dacă sunteți membru al grupului nostru de WhatsApp sau dacă ați fost desemnat pentru acest grup.
                           • De asemenea, înregistrăm dacă v-ați înregistrat pentru un eveniment special.
                           Puteți vizualiza toate aceste date în orice moment în login-ul dvs. de utilizator, pe care l-am configurat tocmai în acest scop. Vă vom trimite datele dvs. personale de acces atunci când ne contactați pentru prima dată.

                           Ce sunt adresele web cu https://s.bdsm-muenster.com/... ?

                           Adesea scurtăm adresele de internet lungi, cum ar fi linkurile către Google Maps sau descărcările. Pentru a face acest lucru, folosim un serviciu de adrese URL scurte în subdomeniul https://s.bdsm-muenster.com/. Acest lucru ne permite, de asemenea, să determinăm dacă link-ul a fost accesat. Serviciul nostru de adrese URL scurte se bazează pe scriptul autohton de la Yourls.


                            Ce date sunt prelucrate în buletinul informativ?

                            În buletinele de știri periodice, folosim adresa dvs. de e-mail, prenumele și numele dvs. individual de autentificare pentru informațiile de utilizator de la masa obișnuită.


                             Unde sunt stocate datele colectate?

                             Nu transmitem niciun fel de date unor terțe părți sau companii externe.

                             Toate datele personale ale vizitatorilor sunt stocate într-o bază de date mySQL. Baza de date se află pe un server din centrul de date din Dresda al gazdei web Neue Medien Münnich, la fel ca și site-ul nostru web. Buletinul informativ este creat cu ajutorul software-ului "SuperMailer", iar baza de date este stocată local la administrația mesei de regularitate. În plus, se creează o copie de rezervă pe serverul menționat mai sus.

                             Bazele de date sunt salvate cel puțin o dată pe zi, iar datele de backup sunt păstrate timp de șapte zile înainte de a fi șterse.

                             Oferim tuturor un spațiu securizat pentru datele lor, personal la fața locului. Vă rugăm să rețineți că nu transmitem datele dvs. de contact direct către terți sau către alți participanți.


                              Când vor fi șterse datele mele stocate?

                              Vom șterge datele dumneavoastră imediat ce vă anulați înregistrarea la noi sau dacă nu ați participat la Stammtisch după un an. Vă vom informa cu privire la ștergerea datelor dvs. printr-un e-mail separat.


                               Care este perioada de observație despre care se tot vorbește?

                               Cum pot organizatorii de mese obișnuite să determine și să evalueze interesul părților interesate?

                               Ne-am pus aceste întrebări, printre altele, încă de la început. Răspunsul a fost simplu: interesul unui vizitator poate fi măsurat prin prezența acestuia la masa obișnuită. Dacă cineva participă la masa obișnuită, înseamnă că este interesat. Fiecărui participant i se acordă o perioadă de observație individuală pentru a verifica dacă a participat la masa obișnuiților. Când se atinge data, folosim statisticile privind vizitatorii pentru a verifica dacă participantul a participat efectiv la masa obișnuiților.

                               Data este în viitor. Oricine poate verifica data perioadei de observare individuală în datele de acces personale ale utilizatorilor de la masa obișnuită. Datele de acces vor fi trimise prin e-mail.


                                Unde pot vizualiza datele mele stocate?

                                Am creat un site web de informare separat în acest scop. Vă puteți autentifica cu un nume de utilizator și o parolă. Datele de acces vă vor fi furnizate în e-mailul de bun venit.

                                Cine este persoana de contact pentru întrebări legate de prelucrarea datelor, GDPR și altele asemene

                                Dacă aveți astfel de întrebări, vă rugăm să contactați direct liderul mesei obișnuite.

                                Cine poate avea acces la datele utilizatorului?

                                Numai persoana în cauză și conducerea mesei obișnuite au acces la datele personale ale membrilor. Nu transmitem niciun fel de date cu caracter personal unor terțe părți. Respectăm cu strictețe Regulamentul general privind protecția datelor.


                                 Destinatarul cererii de informații prin e-mail

                                 Formularul de contact trimite toate intrările prin e-mail la stammtisch@bdsm-muenster.com. E-mailul va fi trimis doar la administrația mesei de regularitate.


                                  De ce înregistrăm cine și când a vizitat masa clienților obișnuiți?

                                  Statisticile de prezență ne permit să înregistrăm câte persoane participă la Stammtisch și dacă un membru vizitează Stammtisch după ce s-a înregistrat.

                                  Stammtisch-ul trăiește prin membrii săi activi, care participă la viața Stammtisch-ului la fața locului. Nu avem nevoie de persoane interesate care doar citesc e-mail-uri (membri virtuali). Suntem o adevărată masă de obișnuiți și acordăm o mare importanță faptului că membrii noștri nu se ascund în spatele unui calculator.


                                   Cât de sigure sunt datele cu caracter personal ale participanților la masa obișnuită și ale părților

                                   Datele de utilizator și parolele fac parte din internet în prezent la fel de mult ca Wikipedia, Google sau Facebook.

                                   Fiecare parte interesată sau participant la masa obișnuită primește de la noi propriul acces la Userinfo. Acesta este un mic portal unde pot fi vizualizate datele personale. Aceste date sunt accesibile doar organizatorilor mesei obișnuite și persoanei în cauză.

                                   Oferim informații transparente în acest sens. Conectarea se face cu un nume de utilizator și o parolă.

                                   Numele de utilizator este alcătuit din prenumele persoanei, un număr aleatoriu de cinci cifre și un caracter special. Acest lucru asigură faptul că numele de utilizator este unic în sistem.

                                   Parola este formată din 15 caractere, inclusiv litere majuscule și minuscule, numere și caractere speciale. Parolele sunt generate în mod deliberat în mod aleatoriu și sunt utilizate exclusiv pentru serviciul nostru. Din motive de securitate, parolele sunt stocate sub forma unui hash de parolă folosind algoritmul PASSWORD_BCRYPT. PASSWORD_BCRYPT este utilizat pentru a genera noi hash-uri de parole cu algoritmul CRYPT_BLOWFISH. Am setat opțiunea de cost la 15 pentru a calcula hash-ul parolei. Parola originală nu poate fi nici citită, nici recalculată din hash-urile de parole din baza de date. Parola poate fi doar realocată.

                                   Accesul la informațiile despre utilizator este activat numai dacă numele de utilizator și parola au fost introduse corect.

                                   Se creează un modul cookie de sesiune pentru a se conecta la informațiile despre utilizator. Acesta este șters de îndată ce părăsiți informațiile despre utilizator sau închideți fereastra browserului.

                                   Dacă aveți nevoie de o parolă sigură, puteți utiliza PassGenerator.de.
                                    Întrebări frecvente - Fluxuri RSS

                                    Ce sunt fluxurile RSS?

                                    Un flux RSS poate fi utilizat pentru a furniza informații standardizate în format XML. Programe gratuite pentru fiecare sistem de operare pot citi și evalua fluxurile RSS.


                                     Ce programe sunt potrivite pentru citirea fluxurilor RSS?

                                     Există numeroase programe gratuite pentru fiecare sistem de operare care pot citi și analiza fluxurile RSS. Programele de poștă electronică, cum ar fi Microsoft Outlook sau Thunderbird, pot citi, de asemenea, fluxurile RSS.
                                      Parteneri / Grupuri                                      Masa obișnuiților DarkSide
                                      Întotdeauna în prima duminică a lunii, DarkSide vă invită la un Stammtisch de după-amiază în Greven.

                                      www.darkside-ms.de

                                      Münster Conexiune de frânghie
                                      Münster RopeConnection se adresează persoanelor din Münster și din împrejurimi care sunt interesate de tot ceea ce este captivant.

                                      www.ropeconnection.de

                                      kcm Münster e.V.
                                      Gay Centre Münster e.V.

                                      www.kcm-muenster.de

                                      Rețeaua BDSM Münster
                                      Privire de ansamblu asupra tuturor grupurilor BDSM active și a meselor obișnuite din Münster, care s-au unit pentru a forma Rețeaua BDSM Münster.

                                      www.bdsm-netzwerk-muenster.de                                      DE | ARA | BGR | CHN | DNK | EN | EST | FIN | FRA | GRC | IDN | IT | JPN | KOR | LVA | LTU | NL | NOR | PL | PRT | BRA | ROU | RUS | SWE | SVK | SVN | ES | CZE | TUR | UKR | HUN | DeepL Translator